fredag 28. februar 2014

Et aldri så lite under...


...har skjedd på Åregjerdet Zoo og Galehus og man kan faktisk åpne døren på det såkalte kontoret,man kan gå inn uten å måtte løfte føttene over whatever som lå på gulvet...ja man kan faktisk til og med se selve gulvet!Det er en stund siden sist....


Denne uken har jeg gått løs på det heller bombarderte rommet med mord i blikket,og vært fast bestemt på at nå skal det bli orden!
Riktignok kan det være greit å ha et rom man kan stue ting inn på,men enda bedre er det å ha et ryddig kontor,og system på alt det andre som egentlig ikke skulle befinne seg her!!!


Og at jeg hadde kjøpt denne lille skjønnheten av en lysekrone forrige uke for litt av gavekortet mitt på Paradiset i Molde var selvfølgelig den en gulrot som hjalp på arbeidslysten!
Fant ut at jeg skulle dele den store pulten vår i to,slik at Gubben og jeg kan ha hver vår halvdel å styre med!
Og her er bilder fra en nestenomtrentlig ferdig Tove-halvdel!

Et virkelig sammensurium,ikke sant?Jeg tror jeg trives best med litt kaos jeg,kontrollert kaos.Og jobber best når det er frodig og overfyllt,det seg være enten oppi hodet eller rundt meg slik som her!
Har samlet litt av hvert i min lille krok,og mere blir det vel?


I denne hyllen kan man ihvertfall samle det meste av småtteri,som kanskje ellers ville forsvunnet i mengden...


Den gamle og slitte lenestolen ble forflyttet fra stuen og hit,så nå har vi en god kosestol å sitte i her også dersom man vil sitte i fred og ro!Endelig fikk det flotte,gamle Norgeskartet fra den gamle skolen her i Langevågen komme opp på veggen,måtte selvfølgelig finne en pute som matchet ;)


Da vi innredet for kontoret for noe år tilbake og skulle finne tapet "måtte" jeg ha tapet med skrift på.Det sømte seg på et kontor mente jeg bestemt!Men som vi lette...det var ikke enkelt å få tak i.Nå i desse dager derimot...for et utvalg!!!!
Utvalget i interiørblad i heimen kan man ikke si noe på,selv om jeg aaaaldri får nok.Stabler ligger både her og der,og da jeg gikk gjennom desse stablene sorterte jeg ut x antall blad med deilige forsider som omhandlet vår,hage,utestue,sommer - 
alt det deilige vi gleder oss til tiden fremover!
Desse bladene liggger nå øverst i bunken og skal granskes fra perm til perm og gjett om jeg skal kose meg!!!!Lykke :)


Etterhvert skal jeg flytte Mac´en inn på pulten her,og under står sysmaskinen på lur.En kreativ og koslig krok,synes jeg!


Den antikke papirholderen fikk jeg tak i via en par "skattejegere" på sørlandet som har hjulpet meg med forskjellig,blant annet fikk jeg også den fine Moraklokken min gjennom dem.Jeg la inn bestilling på en gammel papirholder som jeg ville ha tak i med tanke på en egen butikk en vakker dag forhåpentligvis,og etter en stund hadde de utført oppdraget med glans og endelig kunne jeg ha et eget,sjarmerende papirstativ!
Enn så lenge kan det få gjøre nytte for seg i heimen ;)
Pulten bytter jeg gladelig ut med et stort,hvitt gammmelt spisebord med kuleføtter etterhvert!

Nå gjenstår det å gjøre ferdig Gubben sin krok...
men den vil han vel sikkert styre med selv.På den ene langveggen står en gammel kamferkiste (stikker så vidt frem nedi kroken på bildet her) og der har jeg for tiden et aldri så lite gartneri.Gjennom vinduet her inne stråler solen mest og her skal diverse frø få begynne sine små skritt mot våren,og Pelargoniaen som jeg kjøpte i fjor har begynt å vokse så smått igjen.
På den andre langveggen står det en hylle fylt til randen av esker med bilder,permer,papir og såntslags.Nå har jeg ingen unnskyldning lenger for ikke å fortsette med det gode arbeidet jeg begynte med mens ungene var mindre,nemlig å lime inn og lage egen album med bilder opp igjennom barndommen.Nå kan jeg bruke pulten her og slipper å ha det liggende for eksempel utover spisebordet slik det ellers ville gjort.Selv om det er kjempekoslig å sitte å tusle med slikt er det pyton for rygg og skuldre til denne tausa og må derfor gjøres veeeldig litt etter litt.Men litt etter litt er sannelig bedre enn ingenting!!!

Og mens jeg i flere dager har styrt på her inne kan man trygt si andre ting i heimen har forfalt,- planen var å få stell på saker og ting i går men jeg hadde ikke før skrevet på bloggen om den aldeles strålende morgenen jeg hadde før en migrene uten sidestykke kom på besøk og jeg lå i sofaen og var så kvalm jeg kunne spydd av hodepine resten av dagen!Kjedelig!Men nå skal det skje:vasking av hus,bretting av klær...og alt det derre der!Det skal bli deilig å få gjort skal jeg love!

Ha en fin fredag!!


10 kommentarer:

 1. For et herlig rom (sammensurium) elsker slike
  rom. :)) God helg til deg.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 2. Det er så kjekt med ett kontor, og nå fikk jeg masse arbeidslyst og pågangsmot til å gjøre ferdig mitt eget kontor i dag!! Tuuusen takk!!
  Du skriver jo så herlig at jeg sitter her å ler godt mens inspirasjonen strømmer på!
  Ønsker deg en riktig god helg!
  Titti-klem

  SvarSlett
 3. Men! så fint du har gjort!!! =)
  Kram... ha en fin helg!
  Sofia

  SvarSlett
 4. Å LYKKE :)
  JEG HOLDER FAKTISK PÅ
  MED KONTORET TIL SUPERHELTEN
  NÅ NÅR HAN ER I NEDERLAND;)
  TI HI TENKER HAN BLIR GLAD...
  UFF MIGRENE ER NOE DRITT
  ØNSKER DEG EN
  HERLIG FREDAG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 5. Ååååå dette var SÅ koselig!!! Å det minner meg litt om et gammelt postkontor eller gammel butikk:))) Herlig var det iallfall å se!!! Du er så flink!
  Jeg sitter nå ute i mitt lille lysthuses... Hadde behov for litt ro ❤
  Middag blir seinere og i dag er det jo endelig norske talenter igjen;)
  Stakkars deg med migrene.... Huff håper jeg ikke smittet deg igjennom bloggen ;))) nå er hodet mitt på plass igjen heldigvis;) ja da.... På plass så godt som det kan ;)
  Håper du får en koselig kveld snuppa mi❤❤❤om ikke så får du gå i hi..... Hi hi hoooo gu nå var jeg tørr her.... Best jeg smører på litt lotion;))))
  Nei nå skal jeg gi meg her!
  Vi blogges og Blippes ❤
  Smask !

  SvarSlett
 6. Beautiful little nooks and crannies!! Thanks for sharing them!! I love the "Motherhood is not for Sissies" sign. So true!!!! : ) Have a wonderful weekend!! xo

  ~ Wendy

  SvarSlett
 7. Wow, så flink du har vert og hellandussen så fint det ble.
  Skikkelig misunnelig her nå :)
  Mitt / vårt roterom nå er vårt soverom. Der blir alt vi ikke vet hvor vi skal plassere plassert, eller alt som ikke får plass andre steder. Det er masse når man pusser opp. Vi har kasser med alskens ting og tang, barneleker, klær, spill, malingspann i uendelige variasjoner, hagemøbler... ja du skjønner sikkert tegningen. Midt i alt dette rotet har vi to madrasser. Thats it...ingen seng, ikke noe skap. Rot, rot og mer rot... og to madrasser. En liten sti leder bort til madrassene, men skal man opp i mørket så er man dømt til å snuble i noe. Jeg ønsker meg et soverom og en seng, garderobeskap og nattbord og kanskje en kommode. Ok, nok klaging fra meg.
  Du gav meg et dytt bak nå, inspirerte meg til å gjøre noe. Håper det varer :)

  Ha en flott dag.
  Klem

  SvarSlett
 8. Foooole fiiiin søndag ønskes alle i Åregjerdet zoo og herligehus;)
  Fra bakermester harepus:)))
  Ho....det rimte jo!!!

  Knis og klem med fastelavensbollekrem!!!

  SvarSlett
 9. Det var da bra at du fikk ryddet kontoret, Tove...for her dukker det jo opp et sjarmerende og kreativt rom!! Her må det være fint å sitte med laptoppen og å jobbe med morsomme prosjekter!! Papirstativet var nyyydelig, du var heldig som fikk tak i det!!

  Ha en fortsatt fin søndag!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)