torsdag 27. februar 2014

Ei lita tulle-høne og annet fuglesnakk...


...aaah,jeg sitter her og tar meg fem deilige minutt og nyter en bedre frokost.Snille mamma´n min hadde kjøpt med seg nyskåret Roastbeef til meg i går da hun og ungene våre og Bergens-ungene var på kino og litt shopping sammen med tante Linda også.Det i seg selv var snilt nok,men jammen var brødskiva ekstra god i dag!
Så kjekt med slike små overraskelser :)
Men det var ikke den eneste overraskelsen jeg fikk i går!
Martine og søskenbarnet Marie skulle nemlig gå rundt på kjøpesenteret og kose seg mens gutta boys var på kino,og jenta fikk med seg en tohundrelapp og skulle visst kjøpe smykker og sminke og kremer for både det ene og det andre...ringer under øynene for eksempel,for det bruker Marie som er et par år eldre.
Med andre ord et aldri så lite forbilde,og alt Marie gjør vil gjerne Martine gjøre!Selv om moren gjør sitt beste for å overbevise dattera om at tiåringer ikke trenger slike kremer!!
(Hva moren trenger derimot...må være et helt parfymeri ;)
Men,men...en peng fikk trulta med seg og skulle få kjøpe seg det hun ville for og kose seg.Men hva hadde frøkena gjort???
Joda,for det første hadde hun delt pengen og gitt halvparten til Marie,som i og for seg var både koslig og snilt.Som om ikke det var nok,hadde hun kjøpt med seg en liten pakke til moren!Og jeg måtte ikke bli sint...og selv om jeg selvfølgelig heller skulle ønske Martine hadde brukt pengene på seg selv,kunne jeg ikke annet enn bli glad,og til og med imponert over den helt perfekte lille gaven!En nydelig pakke med servietter som passer så godt til mine skjønne PIP-krus etc....og tro det eller ei:akkurat denne pakken med servietter stakk jeg snuten innom Black & White for å se på to dager før,men fant ut at jeg måtte ta det igjen siden jeg hadde med meg tre særdeles utålmodige rampetroll som kunne forårsake hærverk av ukjente dimensjoner om jeg skulle bevilge meg tid på å kjøpe en pakke servietter!Men jeg fikk sett såpass at jeg visste at serviettene kostet 59,- kroner - noe som egentlig er aaaaltfor mye for en pakke servietter synes jeg,spesielt når man bare har 100 kroner slik som Martine.
Men jenta var visst sikker i sin sak,desse serviettene måtte moren få og den fornøyde moren tror jammen meg jenta har teften!


Den største gleden man kan ha er å gjøre andre glad...den setningen går stadig i reprise her i huset!Men jeg tror denne gleden var pittelitt bittersøt.Det var ikke vanskelig å se på jenta at egentlig var det veldig mye mer hun kunne tenkt seg å bruke pengene på,ja faktisk såååå mye at det hadde vært vanskelig å bestemme seg!Selv hadde hun bare kjøpt med seg en blyantspisser,og det var unektelig litt stusselig!Og hun hadde sett sååå mye fint!Så da spørs det om jeg får ta med meg tulle-høna mi og overraske og glede henne like mye som hun gledet meg en annen dag,og se om vi ikke kan få shoppet litt til henne!
Og for å vise hvor glad jeg er for de nydelige serviettene må jeg jo beære Martine med et lite blogginnlegg:

Liten gave - stor glede!

Dagens første luftetur er unnagjort rundt den deilige "Lysløypa"
- herlig friskt ute og det måtte nytes før et påstått regn leter seg opp.Jeg fikk til og med noen solglimt,som i og for seg er deilig nok men for min del merkes det nå at det er lysere siden ansikt og hals har begynt å få utslett/eksem grunnet solen.På tide med solfaktor - kjedelig!!!Men må man så må man...ut må man jo uansett og få luftet både hunder og seg selv.Godt å bevege kroppen og herlig for syn og sjel å se alt det fine ute,spesielt denne tiden.Nydelige ender som svømte bortover vannet...dessverre har jeg ikke sett Svaner i år og det savnes.Men i dag fikk jeg sett Hakkespett som stod og hakket på en lyktestolpe,ikke så ofte jeg ser den sorten her!Ørn svevte også høyt over meg...og det kvitret overalt.Og på slutten av turen kunne jeg ikke motstå "Gåsungene" som var så store og flotte så jeg måtte plukke med meg noen grener å pynte med!Så her sitter jeg og nesten kvitrer selv,så fornøyd som jeg er med dagens start.
Håper din morgen er like bra!


8 kommentarer:

 1. nydelige servietter - flott gave. generøs datter.... herlig.
  ønsker deg en fin dag
  klem hoppende på krykker- TOVE

  SvarSlett
 2. Nydelig ...
  Skjønneste jenta di ..
  Ha en fin dag !

  SvarSlett
 3. Det var veldig omtenksomt gjort av veslejenta da , så søtt ! Og serviettene er kjempefiiine da , sånne skal jeg se etter ! Fin dag til deg !

  SvarSlett
 4. Hvor er det en betænksom datter du har.
  Så sød hun er. De gaver som betyder mest for mig er netop
  gaver fra børnene som de har sparet til eller selv lavet.
  Og sikke nogle flotte servietter hun havde købt til sin mor.
  Hun slægter sikkert sin mor på.
  Her er det også rigtigt fint vejr i dag.
  Stadig lidt koldt med solen er fremme noget af tiden.
  God og dejlig dag videre til dig kære Tove.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 5. Så nydelig da ♥♥ Smelt....
  Nydelige servietter ♥
  Elsker pipipper vet du ;)

  Klemmmmmmmmmmmmmmm

  SvarSlett
 6. Å HERLIGE MARTINE
  HU VET VIST AKKURAT HVA MAMMAN SIN LIKER
  SERVIETTENE VAR JO HELT NYDELIGE OGSÅ DA
  HILS MARTINE Å SI HUN ER HELT SKJØNN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 7. Neimen helledussen da ❤❤❤
  Sånn en skjønn jente du har!
  Hverdagsglede på sitt beste!
  Servietter har jeg ikke sett før og de var jo bare...... Hva tror du?? Dåneskjønn !!!
  Og jeg er en liten skap serviett dame.... Aldri mindre enn 30 pakker i skapet! Ja nå kom jeg visst UT av serviettskaper her;))))ho ho....
  Har akkurat kommet fra bowling og pizza med gutta i mitt liv❤❤❤
  Søndag blir det grande la mafioso familia besøk! Det skal bakes og dilles! Det GLEDES kan man si!

  Har slitt med hodepine i 5 dager nå.... Huff pleier ikke vare så lenge av gangen.... Så litt piller her nå;))) må ta det slik at det ikke bryter ut migrene ... Blæ det er så slitsomt.....
  Håper at du har det bra og ikke sliter med vondter her og der❤❤❤
  Ha en fin kveld kjære snille herlige Tove ❤
  Hils til herlige Martine og gi henne en klem fra meg;)

  Camillaklemmmm ❤❤❤

  SvarSlett
 8. Åå, så nydelige servietter.Herlig vårstemning her. Pip serien er bare så fiiin.
  Tusen takk for dine alltid så herlige kommentarer hos meg.

  Klem og god helg til deg

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)