onsdag 6. mars 2013

Jenteparty...


...velkommen skal du være !
Ihvertfall til å ta en titt på hvordan frøkena her har pyntet og styrt,og rett og slett kost seg fordervet hele dagen i dag!
Finnes det egentlig noe gøyere enn å pynte bord?Tvilsomt!
Gulvvask,klesvask,matlaging,pelspleie,stryking av klær,rydding....
aaaalt jeg burde ha gjort og som jeg stort sett gjør litt av hver dag har jeg bare puttet i glemmeboken,og uten et snev av dårlig samvittighet har jeg flyttet ting og møbler litt hit og litt dit og tatt utfordringen fra NIB denne måneden også som heter - Jenteparty!
Jeg ønsker mine gjester velkommen med hver sin skjønne og vårlige  lille bok fra Kremmerhuset hvor jeg skrev invistasjonen inni og pyntet litt!


Har gått og grublet litt på hva jeg skulle gjøre i den anledning...litt av utfordringen er jo faktisk det å faktisk bli utfordret,kjenne på kreativiteten,bruke det man har....


Og i dag når jeg hadde fått ungene på skolen,kom idèene.Og energien hakk i hæl!Ja man blir så engasjert og oppi det i sin egen lille lykkeboble at man både glemmer å spise og at klokken går - hvem har vel tid til å tenke på slikt?


Og som vanlig,så ble det ikke slik jeg hadde tenkt!Blir det noen gang det?Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke ta bilde av et festbord,for det ser ut som om det er det de fleste ender opp med på utfordringen,- men siden det er så ofselig morosamt så er det nok det som er grunnen til at så mange gjør det samme og egentlig er det jo også spennende å se hvordan andre dekker sine bord,så skit la gå tenkte jeg!Jeg begynte med en plan,men etterhvert som "arbeidet" skred frem så forandret ting seg naturlig...plukke litt her og plukke litt der og vips så synes man ihvertfall selv at man  man fått det enda bedre enn man opprinnelig tenkte!Og det er jo jeg som skal vøre fornøyd!Når jeg stort sett har gått og glist og kjent hvordan det har kriblet inni meg av skaperevne hele dagen så konkluderer jeg med at jeg er uforskammet fornøyd!


Dette er helt meg!Og jeg håper damene som skal få komme på besøk vil trives de også...nå er det gjerne slik at man har det gøy uansett hvordan det ser ut eller samme hvor man er,- latteren sitter løst og magemusklene får trimmet seg bedre enn hva 100 sit-ups kunne gjort og plapra går i et sett,en stille stund er sjelden vare:)

Så pyntingen er nesten like mye for sin egen del...det er jo ekstra kjekt å få besøk når man er fornøyd med omgivelsene! Og så håper man selvfølgelig gjestene ser at det ligger mye arbeid og ikke minst omtanke bak forberedelsene og det ferdige bordet !
Da er det ekstra kjekt å være gjest også,det blir prikken over i´en :)Så fornøyd er jeg at det ble vanskelig å eliminere bilder fra fotoseansen...så her er en hel drøss,skal love det er enda flere der desse kom i fra ;)


Og om man noen gang letter rompa fra stolene rundt spisebordet så kan vi luske oss borti fjuskebiblioteket mitt og la mette kropper synke nedi sofaen!


For anledningen har jeg lagd meg et provisorisk bord av en gammel dør,synes fargen er så herlig og vårlig at jeg kunne ikke la vær!


I en gammel og nydelig krukke har jeg enkelt og greit pyntet med gåsunger og tulipaner som også bidrar til vårstemng.At solen skinner ute er heller ikke feil :)


Det er forresten ikke bare bordet sm er fjusk.Det ble flere improvisasjoner(improviseringer?) etterhvert må vite,og for det skarpe blikk så er det ikke vanskelig å se at gulvet her ikke ligger under listen!Gulvet er faktisk bare en bit av et lyst gulvbelegg som Martine-snuppa har på rommet sitt,men i min lengsel etter lyse gulv så ble det god hjelp i denne biten,som konstaterte en gang for alle at et lyst gulv gjør stor forskjell!
Og etter den konstateringen gleder jeg meg selvsagt bare enda,enda mer til lyst gulv i heimen!!!!
Noe deilig å gnafse på utover natten må man også ha...deilige bær og vanlijekesam liker vel alle?Kaffi eller te til den som vil,- jeg blander gjerne forskjellige serviser og synes det blir et herlig koko resultat!Upussede sølvskjeer er vel heller ikke helt etter standarden,men jeg synes de er nydelige slik.....


Når ungene kom hjem fra skolen og jeg fremdeles var midt oppi mitt lille prosjekt (som visst ikke var så lite lenger) så var visst både den ene og den andre helt enige om at dør-bordet måtte få bli!Ho mor sjøl i huset var i grunnen veldig enig,og dermed er stuen nå totalt ommøblert og som vanlig synes jeg at stuen ble enda finere nå enn hva den var før!Ihvertfall helt til jeg finner på noe annet lurt,hihi!Det blir spennende å høre hva Gubbens dom blir når han kommer hjem fra jobb...og kanskje får dere et glimt også etterhvert?En liten vårlig vertinne-gave blir med gjestene hjem...
etter en kveld med agurk-humor er det vel ikke noe som passer bedre enn agurkplanter innpakket med litt avispapir og en sløyfe og et lite søtt kort!Enkelt og greit!

"Man tager hva man haver"


Andre spennende bidrag kan du se her !


11 kommentarer:

 1. Oioioi før et lekkert dekket bord, her fikk man skikkelig vår følelse. Deilige farger og flott miks av gammelt og litt nytt.
  Lykke til!!!
  Tusen takk for dine søte kommentarer hos meg i det siste, slikt varmer alltid.

  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 2. Lekkert, krativt, fargerikt og romantisk. veldig flott spør du meg! OG de kulene du har på bordet,.....noe av det LEKRESTE jeg har sett på LENGE! Hvor har du fått tak i de? Utrolig flotte. Fikk veldig lyst til å komme på besøk hos deg ja! Ha en fin kveld videre, klem

  SvarSlett
 3. Ahh, så herlig ! :) Jeg skjønner virkelig at du ble fornøyd :) Superflott bidrag!! Lykke til!

  Klemmer fra Lite hi

  SvarSlett
 4. Bellissime immagini che parlano di primavera piene di sognante bellezza!!
  Bellalullo

  SvarSlett
 5. Så lekkert:)Så flink og kreativ du er!:)Nydelige farger og så herlige små gaver til gjestene..drømte meg helt bort!:)Klem fra Else Britt;)

  SvarSlett
 6. WAW TOVE
  DU ER BARE SÅ FLINK
  OG KREATIV
  HER SKULLE JEG GJERNE VERT
  HERLIGE FARGER
  DØRBORDET WAW
  NYT KVELDEN I DIN VAKKER HEIM
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 7. Oj :) skulle mer är gärna gå på tjejfest hos dig min vän :) och tack för goa hälsningen om reportaget, kram VIOLA

  SvarSlett
 8. Absolutely elsker din kreativitet må har været et herligt pige fest ! Den gave til sidst er så fin og meget smart lige nu i foråret !!
  Sove godt !
  Kram DIana

  SvarSlett
 9. Oh so lovely! Thank you also for your comment, I am jealous ;-) You go to London to Cath Kidston....OMG :-) You will have a great time!!! :-) Kram Yvonne

  SvarSlett
 10. Så koselig stemning, fine farger! Herlig sofa du har :-)

  God helg!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)