torsdag 7. mars 2013

Årets farge...

...kan nå være lilla så mye den vil for meg - liker godt lilla jeg men det er denne fargen jeg er forelsket i for tiden!Så dere kan tro øynene krysset seg på tvers og omtrent poppet ut av skallen da jeg kom over dette nydelig stylede hjemmet!
Her var det fersken i massevis....nesten på grensen til å være ensformig!?Lekkert er det uansett og høver seg særdeles godt på bilder sånn at sådanne som meg kan nyte og sikle ;)


Tøft med bjelker...

Mange spennende detaljer om man ser forbi alt det hvite med fersken-innslag...desse skapene var jo bare helt knalltøffe!
Artig med den knall oransje tolix´en som lyser opp tilværelsen!


Og badet er en oase...herlige farger,tøft og lekkert om en annen..her kunne vi nok ha trivdes!Betongvasken er så stilig!!Et herlig hjem å titte innom ...og bare bli enda mer forelsket i fersken - nå blir det Herlige Hjem på tv´n om litt så det blir vel noen forelskelser der også som vanlig tenker jeg?
Vi får se hva Birgitte byr på ;)

hahaha...munnen åpnet seg atter en gang,stum....ikke av beundring,men av forjfamselse.For det var selvfølgelig hverken Herlighet eller noen av de andre programmene på tv som jeg skulle kose meg med!Kun Han pusser opp som kan være ganske så underholdende...jaja...vi får håpe det blir flere sesonger med Herlige Hjem etterhvert!!
3 kommentarer:

  1. Så fint det är med laxrosa (kallas det i Sverige ) älskar den färgen. Fint till grått också. Så roligt att få lite inspiration från Toves sammelsurium;)) kram Ulla

    SvarSlett
  2. Skønne skønne inspirerende billeder som altid.Ønsker dig en rigtig god fredag Knus Else

    SvarSlett
  3. Ja, det er en nydelig, sart og delikat farge. Bruker den en del i på klær, men har ikke så mye av den i interiøret. Det var en samling med utrolig lekre bilder!

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)