søndag 6. november 2011

Våknet til....
...et pikkende stille hus.Ungene er på hytta med snille mormor og morfar.Kun hundene det var litt liv i..ut og tisse litt men så la de seg like fort ned igjen.Gubben ligger enda han også,sløvingen ;).Ute var det grått,regn...ganske trist om sant skal sies,men nå tvinger solen seg gjennom skydekket og forvandler dagen totalt...herlig.
Og noe annet som var herlig,og nesten kan regnes for solstrler det også,var nyhetsmailen fra MyCinnamonGirl som fortalte at nå var sesongens nyheter på plass.Jeg er en ihuga MCG fan,og det er ikke første gangen bilder fra dem blir lagt ut på Sammensuriumet,og sikkert ikke siste heller fortsetter de i samme stil.For jeg synes nesten det de viser er det beste de har "servert" så langt!
Ser allerede for meg frøkena i huset i diverse antrekk,og jammen burde kanskje mamsen fornye seg litt også? Bildene setter hodet i sving,nettbutikken må under nærmere gransking! Og så utrolig fine bilder de har tatt da!!!! Skjønneste ungene,flotte miljø og omgivelser...virkelig eye-candy for meg som elsker slikt!
Men nå skal det slettes ikke skrives mer om den saken...kirkeklokkene går for fullt ute og Raskoh som er ute på verandaen og lufter seg litt synes han må synge med.Særdeles sjarmerende for matmor tove,men det aner meg at ljomingen ikke faller i smak hos naboene...vakkert er det jo ikke;/
Men en siste konklusjon i dette innlegget før jeg spurter ut og stopper Pels-Pavarotti må være at MyCinnamonGirl-klærne,de er

ihvertfall vakre!!!


5 kommentarer:

 1. Hei Tove.. måtte bare sjekke om jeg fikk lagt inn hilsen føøør jeg skrev en lang en.. haha.

  du er så snill du.. alltid så blid og utrolig raus med ros og skryt.. DU GJØR MEG GLAD!!!

  JEG liker H&P også godt,, dog skulle jeg ønske det var litt mer andre klær enn bare Odd molly og chill, noe jeg ikke kjøper meg så ofte, men nå måtte jeg med denne blusen.. også jeg da.. som er baare sort hvitt.. jeg tror det er eneste blusen jeg har i farger..

  sitter på kontoret jeg og jobber med TM.. gøy gøy gøy.. men mye jobb ja.. ha en fin fin søndag, og heldige du med så snill mormor.. *DET er deilig det.. ♥♥♥

  klem til deg .. og jeg sier bare pleeeeease... la denne gå gjennom... xxxx

  SvarSlett
 2. Hittade dig hos ett rött monogram..... Fin blogg och tack för fina inspirations bilder :) kram från mig

  SvarSlett
 3. Kirkeklokkene er neimen ikke så vakre de heller...så han kan vel bare få lov å "synge" med?? =) Nydelige bilder ja. Nesten dårlig gjort å vise oss dem...må inn og se på nettbutikken jeg også nå.

  SvarSlett
 4. What a beautiful blogg! Photos to die for

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)