lørdag 5. november 2011

Skulle jeg....


...lagd innlegg med oransj og blått?Klart det,det er jo kjempegøy at AAfk skal spille Cupfinale i helgen,men der stopper det for min del.
Dessverre er forball ikke min store interesse...interiør,lekre hjem...sådanne ting derimot er noe jeg er umettelig på.Så da er saken enkel,sammensuriumet mitt skal jo gjenspeile det jeg liker så da blir dette innlegget en skikkelig snopepose med "my kind of" lørdagsgodt...du vet når du først har tatt en bit med noe godt ut av posen,så er det gjort og du vil bare ha mer?Slik er det med desse bildene!Når jeg ser på et bilde blir jeg bare nysgjerrig på hva neste rom inneholder og ser ut!Og jeg blir ikke skuffet akkurat...

via

Et helt nydelig hjem er dette,med så mange flotte detaljer.Kjenner jeg blir litt sånn "Grrrrr....sånn vil jeg også ha!"  Den fantastiske søylen for eksempel....sukk!
Men de som bor har nok større tilgang på slike skatter enn meg,
madamen er interiørarkitekt med stor lidenskap for antikviteter.
Lekre og elegante stoler og benker er her visst überalles,lamper og lysekroner likeså! Kan hende jeg ville tilføyd litt farge i form av litt blomster og en pute eller to? Kanskje gulvet er litt mørkt,men samtidig gir det en flott kontrast til alt det hvite.
Dette fantastiske hjemmet ligger i like fantastiske Hidden Hills i Los Angeles....et eget "lukket samfunn" hvor geiter går løse på markene,ungene rir rundt på hestene sine..et lite paradis.
Høres ganske deilig ut,og sannelig

ser det deilig ut også!
3 kommentarer:

 1. Beautiful !!!! enjoy a happy weekend darling....love from me...xxx...

  SvarSlett
 2. Ja virkelig beautiful det er sikkert!!!
  Klem

  SvarSlett
 3. Vilket hem!! Tänk om jag hade bara ett av dom rummen, köket blev jag väldigt förtjust i. Kan titta på dessa bilder länge.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)