mandag 7. november 2011

Mellom bakkar og berg....


 ....eller fjell og fjordar hadde vel vært enda bedre betegnelse!På omgivelsene rundt min lille men akk så herlige avstikker søndag.
For i går dristet jeg meg til en liten biltur,skulle hente ungene på hytta hos mamma & pappa.Gubben som egentlig hadde oppgaven ble limt fast foran tv-skjermen da fotballspetakkelet begynte,dermed måtte jeg innse at det var jeg som måtte ut på landeveien!Noe jeg elsker,la det være sagt,men problemet er jo dette med å sitte da...ikke kroppens favorittposisjon these days!Men jeg hoppet i det,og til tross for at jeg skjønte etter ca 15 minutt at dette var en dum idè så beit jeg tennene sammen og kjørte videre.Og det gikk nå på et vis,det også.
Men plutselig måtte jeg bråstoppe....ihvertfall slakke ned,kjøre til neste avkjørsel og snu bilen for så å kjøre tilbake for en viss plakat i veikanten fanget min oppmerksomhet (merkelig nok,for jeg hadde det egentlig veldig travelt med å nyte de fine høstfargene og den fine naturen det er innover fra Sykkylven og opp mot Strandafjellet) - på plakaten stod det nemlig de vakre ordene:

"antikk låvesalg"

Hvor mange ganger har jeg ikke lest den annonsen i Sumpen og tenkt at "åååå...dit kunne ej tenkt mej!"
Men blir det???Neeeida,bare med tanken som så altfor mye annet.
Men når man suser forbi og plakaten lyser mot meg,og man er alene i bilen og fri og frank da aner man muligheter og en sjelden anledning til å faktisk gjøre realitet ut av tidligere tankevirksomhet!
Og det var såååååå gøy!Antikvitetslåven på Brunstad var et skattekammer som bød på så mye....jeg gikk og smilte og koste meg,
pratet litt med den kjempekjekke damen som var på jobb (mens alle andre satt klistret foran skjermen og heiet på ÅFK).Vandret fra det ene rommet til det andre,opp ei trapp,ned ei trapp.Kikket høyt og lavt,her var det noe i hver en krok.Er veldig imponert over den enorme samlingen de hadde der,og enda hadde de visst mer på lager...Der var mye jeg kunne tenkt meg å kjøpe,- flotte gamle skoleplansjer,skolester,tallerkenhyller,gamle telefoner og symaskiner,sølvtøy,porselen,krystall,gamle blader og aviser,lamper,stoler,kirkebenker...og enda litt til.Heldigvis ligger dette lille,rare,nostalgiske og artige stedet i helt aldeles passelig avstand fra meg...en liten times tur inkludert ferge så er jeg der!
Og for alle de som har hytter innover distriktet her;Fjellsetra,Stranda,Hellesyltområdet...her var mye fint til hytta!
Men tiden løp fra meg og jeg måtte komme meg videre...neste gang skal jeg ha god tid,tykk lommebok og kanskje muligens

en henger?4 kommentarer:

 1. Du verden for en butikk, her kunne man nok ha brukt en del timer ja. Håper du blir bedre snart, selv har jeg begynt å jobbe litt igjen, og det kjennes sååå godt. Ha en fin mandag Tove, klem fra Mona

  SvarSlett
 2. Her var det mye fint, og mye som sikkert kan bli fint...Lykke å finne butikker som denne:) FIN ny uke til deg:)

  SvarSlett
 3. What a nice shop !!!...love from me...xxx...

  SvarSlett
 4. Oj oj oj vilken butik, där hade jag kunnat gå i timmavis... Ser ut som allt är fint uppställt och organiserat. En del loppisar är ju bara skitiga och fullständigt kaos. Förstår att du skall dit igen. Ha en fin dag!
  Kram Pia

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)