torsdag 27. oktober 2011

skal jeg slå til...

...med litt rødt og hvitt?Julens farger?Selv om jeg er helt og holdent imot juleblogging på et sådant tidspunkt?Ja jeg gjør det,for dette hjemmet er hedigvis ikke spesielt julete,bare spesielt tøft!(Og enda mer spesielt tøft når det faktisk er julepyntet,ser det inni hodet mitt omtrentligvis;)
Så knakende tøft det var med røde tolix stoler,og den nydelige gamle og røde døren!Det liver opp alt det hvite...herlige kontraster i
dette nydelige hjemmet jeg fant her ! Knalltøft!
Måtte smile litt i "skjegget" her når jeg fikk øye på ryggen på Tolix-stolene....her har noen andre hatt samme idèen som meg og skrevet bakpå...tøft å skrive nedover også da!!!
...i
I all enkelhet,men likevel så varmt og koslig!
Gamle skap og kommoder skaper en unik atmosfære!
Og kan absolutt brukes til så mangt...hvorfor ikke lage et helt personlig og unikt baderomsmøblement,som her!


Merker jeg skulle ønske jeg kunne fått sett enda flere bilder fra dette herlige hjemmet...snakk om å pirre nysgjerrigheten!

5 kommentarer:

 1. Ja det der pirret nyssgjerrigheten ja. Fargeklatter her og der er viktig. Jeg har en plan! Ta daa LOL!
  Haha lo godt av kommentaren din. Oransje er skrekkens farge kanskje. Ikke for så mange år siden hadde ejg huset fult av mørke møbler, på soverommet han silke look alike sari ligende gardiner med oransje chiffon i mellom, høres grusomt ut, men det var ikke det til de mørke møblene.Det var helt riktig.Og glade gardiner er jo godt å stå opp til på morgenene ikke sant. Retro og 70 tallet dog, da rygger jeg bakkut veldig fort. Oransje blomstrede/grafiske gardiner med brune innslag. Grøsss..
  Jeg må ha mere farge. Har bewgynt å samle detaljer.Ikke slikt som dører det kan ikke byttes ut, men med en kjeller på 255 kvadrat så kan jeg bytte ut stoler og gudene vet mye anna hehe:) Luksus!

  SvarSlett
 2. åh, dette var noe jeg liker. toppers. lekkert med de røde detaljene da.... skal si det var et flott hus.... ønsker meg slike gamle skap...
  ha en fin dag og takk for bildene.
  klem TOVE

  SvarSlett
 3. Ville bara titta in och önska dig en fin fredag! Fram för mer färg i hemmen!
  Kram Pia

  SvarSlett
 4. a red and white motif would look so nice!:)

  SvarSlett
 5. This hous is great !!!!!!!!!!!!...love from me...xxx..

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)