fredag 28. oktober 2011

Som seg hør og bør.....i ethvert "slott" har også denne slottsfruen en vegg med familie-aner!Riktignok ikke malt for hånd slik det gjerne er i virkelige slott,men en samling gamle bilder og rammer fra hine hårde dager.¨
Veggen ser ut til å bli en never-ending-story...synes det er veldig gøy å finne gamle bilder av familien og ramme dem inn,og enda har jeg plass til maaange flere.Rammene her er en salig miks av gammelt og nytt,men jeg prøver å holde en rød tråd og samme stil likevel.
På fantastiske Glass & Ramme i Ålesund har de vært veldig hjelpsomme og så fantastisk flinke og mange av rammene kommer derfra!


Rammen med plass til tre bilder forøvrig er et kjært ferieminne faktisk...det fikk jeg overraskende i enten jule eller bursdagsgave med Trudelutten min som jeg var på besøk hos da de bodde/jobbet i Puerto De La Santa Maria i Spania..hadde en herlig uke sammen med Trude og familien hennes der og en herlig uke innebærer SELVSAGT shopping!!!Dene rammen hadde jeg nemlig stått og siklet på i et lite paradis av en butikk,og tror dere ikke Trude-mor hadde kjøpt den senere da jeg var vel hjemme i Norge igjen??!!Kjekke taus,santvel?
Siden NIB'en gjerne vil ha medlemmenes bidrag med bilde-galleri tenkte jeg jeg skulle bidra med en av mine bilde-vegger.Dette er i trappeoppgangen vår,og jeg er knakandes fornøyd med hvordan saker og ting har blitt der...med et stort unnatekje:/ Tapeten.Som jeg rett og slett elsker.Men praktisk?Engelsk papirtapet av det heller dyre slaget er aboslutamento ikke tingen når man har små barn og hunder,for med sådan tapet er det ikke bare å lete frem kluten og gnike vekk flekker av varierende slag og vanselighetsgrader nei!
Så dessverre er det bare å innse at her er tiden kommer for å gjøre noe...ny tapet,muligens panel et stykke oppetter veggene?Kjedelig,men livets harde realitet...det får bli til neste år!!!


Elsker også den nydelige og flotte lampen jeg kjøpte i min tid på Gavehuset...den er fra A-Grossisten og et virkelig smykke.
Den vakre takrosetten er prikken over i'en synes jeg:)


Lampettene som jeg har to stykker av kommer fra KA - en butikk jeg virkelig savner i byen.Himmel så mye fint de hadde,spesielt på stoff-fronten!Synes lampettene er helt perfekte,akkurat passe tøffe her!
En viss linselus kom også snikende,er jo så skjønne at mamsen må knipse til stadighet.Men kos vil Hanne-pusen slett ikke ha for mye av...Gubben og jeg har nettopp ledd av han,for han tror visst han er hund.Gniker seg inntil hundene og forfølger dem,spiser av matskålen deres gjerne samtidig som alle tre hundene...for en gjeng sier jeg!
Gjengen på veggen her derimot,er ikke så rar men bare
veeeeldig fin :)

2 kommentarer:

 1. Hay,

  Your blog is amazing!

  Love..Marijke
  www.marijkevanooijen.blogpsot.com

  SvarSlett
 2. For en fantastisk vegg.
  Og tapet. Den er ifra samme tapetbok som min soveromstapet. Tror jeg, kjenner den hvertfall igjen da den var en av de som ble vurdert da vi skulle tapetsere her.
  Må du ha en herlig søndag.
  Klem:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)