onsdag 26. januar 2011

Alt var bedre før!

...i hvertfall det meste.Og ihvertfall strykejern!!!!
Jeg sitter her og eder og galle kommer ut av munnen min i ergrelse,for nå har jeg hatt to strykejern på under et år som har gått rett til donders! 
Det før det igjen hadde jeg i 15 år?
Visstnok blir det strøket mye klær her til gårds,men altså...de må da vel for svarte tåle litt de strykejernene som blir lagd nå til dags også????
Eller var det rett og slett en mening med det at jeg fikk tak i den gamle klesrullen på Finn og nå skal begynne å sveive klærne glatte? Nå nei du:/
Så nå spør jeg folket - altså deg- om hjelp,-har du et snyta godt strykejern du er fornøyd med så gi en frustrert stakkar med uante mengder krøllete klær som ligger på vent et tips!Må på shopping i helgen og få tak i et skikkelig......som både har en noenlunde akseptabel levetid samt gjør jobben sin !
Kom igjen,få høre noen gode tips før 

      jeg stryker med!!!! ;P

3 kommentarer:

 1. Dette innlegget passa jo perfekt:))....mitt dampjern har også slutta å fungere så må shoppe nytt ja. Tvilsomt at jeg går for den typen du viser bilde av hehe.

  Håper du får inn noen fine tips:)

  SvarSlett
 2. Huff da, stryke med må du ikke gjøre;)!!! Strykejern har jeg...brukes svært sjelden...så levetiden/hvor mye bruk det tåler aner jeg ikke;)! Tror jeg ville spurt i butikken, fortalt om dine tidligere strykejern som døde så alt for tidlig;)!

  Blåser du med håndføner!!!!! Hjelpes, du må være tolmodig;)! Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten hundeblåseren!!! Det blir en tragedie når den takker for seg;)(...banker hardt i bordet!!) Med en Berner med mye pels i regntunge Bergen og en Golden som røyter HELE tiden..., nei blåser er et MUST=)!Jeg kjøpte min brukt for 5-6år siden. En i hundemiljøet som skulle ha seg ny og solgte den gamle til under halv pris til meg! Og den blåser som bare det ennå=)! Og ja, et hunderom/grooming rom står på ønskelisten, må bare vinne i lotto først;)!

  Ha en flotters onsdag=)!
  Klemmer!

  SvarSlett
 3. Strykejern...Jo, jeg har et strykejern, og det finnes tidspunkter da jeg burde ha brukt det, men jeg er veldig, veldig flink til å finne på unnskyldninger for å slippe å bruke det, selv om det egentlig er ganske fint når jeg først setter i gang. Det jeg stryker blir jo så glatt og fint. Ingen hjelp å hente fra meg, altså.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)