torsdag 27. januar 2011

ingen enkel sak....

 ...å komme seg ut av sengen i dag!!! Hatt en trassig natt - i tillegg til å drømme om at Martinemor druknet så har en viss skulder virkelig gitt tydelige uttrykk for misnøye med tilstanden,som også har slått seg videre oppetter nakken og hodepine!
 Men nå har jeg fått på meg noen filler i det minste,fyrt opp og inntatt frokosten-
dagens gjøremål (som jeg aner blir begrenset) venter.Venter gjør også min første
operasjon...har kommet i reparasjonsalderen og begge skuldrene mine skal til pers:
Overbelastning.....hehe,litt av en bombe!:)
 Så derfor måtte jeg ha meg en aldri så liten fargerik,vårlig vitamininnsprøyting i tillegg til et par ibux for å starte dagen min...tipper på førstnevnte har best virkning:)
                                   Og se her...noen som har strykejernet parat også *lol*
 Alle desse vidunderlige bildene kommer fra Bloomingville ...som alltid har så utrolig mye fint i den rette stilen med blanding av de skjønneste farger,tøffe ting og romantiske ting...perfekt å starte dagen med kjenner jeg:)
                            Kjekke møbler av både det store og det mindre slaget...
 Hundene går rundt her og snarer og piper,og syns rett synd på seg selv som ikke har fått kommet seg ut på tur enda...å løpe uti hagen er liksom ikke noe stas.Mon tro om de hadde en sånn fin pute å ligge på,om det hadde roet dem?Niks!!!
            Drømmer om vårblomster både inne og ute,.......tenk solen har begynt å komme    på besøk her igjen...det er forfriskende det!!!!!!
 Fuglekvitter er uansett godt å høre på morgenkvisten...tipper de hadde kvitret enda mer fornøyd med et slikt hus å besøke,-kunne jo hende til og med jeg begynte å kvitre da så søtt som det er!! :)
                                            Nydelig benk....teppe og puter likeså
Og selvfølgelig vil jeg gjerne ha en slik matte ved døren hvor det står Villa Charme for eksempel!Gleder meg til vårens nyheter kommer til butikkene - det blir mye fint og jeg får ufyselig mye tid til å shoppe når jeg skal gå sykmeldt i ukesivs etterpå....da skulle man nesten hatt ufyselig mye penger også!!!!!
Men det eneste ufyselige akkurat her og nå er nakke-skuldetilstanden,men skal se det blir bedre straks jeg svinger meg rundt :)


 det gjelder å tenke positivt :)

2 kommentarer:

 1. For noen herlige inspirasjonsbilder du viser idag. Vi har nok hatt en ganske lik dag idag vi to, har tilbrakt mesteparten av dagen i sengen med feber...ja, ja bare bagateller egentlig. Du skal opereres det er jo verre...hm, ja da blir det god tid til både det ene og det andre...shopping kanskje. Håper du får en herlig fredag, skal krype til køys snart igjen.

  Klem til deg kjære bloggvenn, Mona

  SvarSlett
 2. Ja, vilka fina bilder du har idag.
  Den byrån med tusen lådor skulle passa hemma i mitt pysselrum väldigt bra.
  Men ännu har jag inte vunnit på Lotto,,,men snaaaaaart ;(
  Kram på dej, UllaMaria

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)