tirsdag 25. januar 2011

Enda mer svenskehandel....


.....for selv om jeg har skrevet om svenske Dommo by Gawor tidligere så sier det seg selv at med slike bilder fra Formex så bare mååååå jeg skrive om de en gang til!Har fulgt med dem lenge,og de lager bare så utrolig mye fint!!!
Og denne sofaen,og denne stolen....og de skapene,og de gulvene,og de lysestakene...skjønner?Madamen holder på å gå bananas her hun sitter,så best å komme seg vekk fra fristelsene og hive seg over første og beste firbeinte,langhårede hund og børste og styre litt.....
men det deilige med å børste hund er jo å la tankene flyte,og det er mangt og mye man sterifer innom da...men tror omtrentlig jeg vet hva jeg kommer til å dagdrømme om  i dag!Dream a little dream of me,sier DOmmo med desse bildene ihvertfall!

drøm litt du også:)

4 kommentarer:

 1. Oj oj, den soffan passar utmärkt här hos mej, men den passar nog inte min plånbok dessvärre...
  Härligt med rosa färg i alla fall...
  kram ullamaria

  SvarSlett
 2. Ja, her kan man drømme og blive inspireret!

  Klem Helle

  SvarSlett
 3. ÅÅÅ så nydelig, og jeg drømmer om en ny sofa. Svenskene kan litt av hvert de....hi,hi. Du er så flink til å finne frem til fine inspirasjonsbilder....


  Ha en fin fin kveld....klem fra Mona

  SvarSlett
 4. Farlig mye lekkert;)!!! Må ta en spa dag med hundene jeg også...og da drømmer jeg om et eget hundebad....der de kan bades og blåses, uten at jeg griser til hele huset;)...for det er jo ikke vær til å gjøre det ute!! Ikke lett å bade en 60kg hund i dusjkabinett gitt...hehehe!

  Ha en flotters uke videre=)!
  Klemmer!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)