mandag 3. mai 2010

Skjønningane :)

Nå var det på tide med litt nye bilder av kaninungene...her representert av dei førstefødte:) Nå begynner de å bli ganske så store,og er klare for nye hjem - men været har jo vært så kaldt at det har vært litt tidlig å ha dem ute enda så vi har ikke gitt vekk noen av den grunn enda. Og i dag er det snø ute folkens....jøje meg!
Her er alle farger og mønstre representert, så det skulle være noe for enhver smak,og alle er jo sååå nydelige på hver sin måte!!!
Et par av dem har litt lenger pels rundt nakken,og det andre kullet ser ut til å få et par tre slike de også - skal se å få tatt bilder av den gjengen også snart!
Her har de fått masse deilig nyplukket ugress...blir nok tilbake igjen til issalat og kinakål i dag ja...ikke særlig fristende å grave frem løvetannen under snøen akkurat:)

1 kommentar:

  1. These are cute !!!!!................i love it........... i want one !!............my dear Tove their is on my blog a translator.....so you can read me................have a good day !! thanks for your visit,...hugs from me.........

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)