onsdag 20. august 2014

Støvfritt….


...så utrolig deilig det er å få rydde og vaske skikkelig når man er tilbake i hverdagen igjen!Og selv om været er ni-trist,er det glimrende i den anledning!Det har jo nesten vært for mange fine sommerdager i år,alt på innsiden av huset har måttet vente,og samle seg opp mer og mer!!!Typsik nok er fingrene mine pyton for tiden og slett ikke i noe vaske modus eller noen som helst slags modus i det hele tatt,barehelst gjøre ingenting- men jeg pakker meg inn med bandasjer og hansker så får det stå til !


Så godt å ha fred i heimen,ungene er tilbake på skolen,Gubben på jobb og en løpetiden til en viss frøken er over.Kjerringa har nå fått brukt støvfilla fra gulv til tak,og samtidig blir det jo litt flytting på ting og tang og dermed en liten følelse av fornying og forandring!Deilig nå som vi skal kose oss mer inne :)Denne stuen,samt kjøkkenet er vel de rommene i huset jeg er aller mest fornøyd med i heimen.Her har det blitt lyst og lett og helt i min stil etter noen omganger med malerkosten etc.
Utover høsten håper jeg at jeg kan fortsette med videre fornying - så gøy å få det til slik man vil ha det!!!Og enda gøyere å få det til uten at det nødvendigvis koster en formue,det gjelder å trylle littegranne,tenke litt nytt!Bare ved å snu "pulten" hvor jeg faktisk sitter i skrivende stund gjorde sitt til at det brått ble en deilig liten forandring!Ommøblering er virkelig terapi og må vel nesten være det gøyeste som finnes?Det er visst flere som synes det er spennende med litt forandringer,en av husets puser må umiddelbart sjekke ut hva kjerringa har satt på bordet!!!Og selv om det er herlig når det er lyst og deilig om dagen,så er det nesten enda kosligere når det nå har begynt å bli mørke kvelder,sette på lamper og tenne lys….og i går ble det litt vedbrenning og knitring i peisen også!Superkoslig!
Hver årstid har sin sjarm!
Hver ommøblering har sin sjarm!

Forandring fryder!15 kommentarer:

 1. deilig med litt forandring :) holder på med det samme her om dagen, rydder og kaster :)

  SvarSlett
 2. danke für die schönen bilder, ich liebe ihre dekoration!!! angie

  SvarSlett
 3. TOVE! Your house is a dream, a beautiful WHITE and Scandinavian dream! I love every article from the clock to the CAT! Lovely my friend. Have a great day! Anita

  SvarSlett
 4. Så flink du er! Jeg har fått tømt og vasket kjøleskap og fryser, men det var høyst ufrivillig. Vi kom hjem fra ferie til et hus som har stått uten strøm i flere dager, alt i fryseren var tint. Det var ihvertfall ikke meningen å kaste så mye mat, men nå er ihvertfall jobben gjort :)

  SvarSlett
 5. flinke degTove:)
  i dag skal jeg hente en klokke som ligner din
  som jeg har kjøpt
  å jeg er sååå spent
  jeg er desvere ikkje i vaskemodus...
  kommer vell ;)
  kos deg i din herlige heim snuppa
  klem Eli:)

  SvarSlett
 6. koselig å titte innom hos deg og ditt vakre hjem :-)
  jeg har drevet ute i hagen idag, er liksom ikke helt ferdig med sommeren...holder på den så lenge som mulig....rosene blomstrer igjen :-)
  slapp heldigvis å vaske inne, da vaskehjelpen min kom igjen idag :-)
  fikk et interiørblad i posten idag, og fikk ny inspirasjon.

  klem tone

  SvarSlett
 7. Hei på deg :o) Ja, tenk nå er hverdagen her igjen. Synes det har gått så fort disse sommerukene. Men vi får håpe på noen herlige høstdager også. Her har regnet øst ned i flere dager. Det er rett og slett kjedelig, men det har blitt både fjelltur og fotballkamp i møkkaværet, så vi holder da ut :o) Jeg må nesten le da jeg leste meg nedover her, lørdag skulle jeg bare tørke støv i stua. Jeg endte opp med å flytte om på alt..... Knallgøy og så fornøyd. Nå skal jeg snart finne senga, i morgen venter feiring av minstepia som blir tenåring. Vi har tradisjon med bursdagssang og frokost på senga før skole og jobb. Nå tynnes det ut i rekkene da de to eldste jo har flyttet hjemmefra og far er på jobbreise. Så da blir vi bare to som skal synge så vakkert på mårraskvisten, hi, hi. Koselig uansett. Du får pusle videre med ditt, gleder meg til flere sprell fra deg :o) Klem fra Nina

  SvarSlett
 8. Jeg er så sykt takknemlig for at du blogger! Ja hvis ikke hadde jeg ikke fått sett alle de nydelige bildene fra en heim som bare er så rett i min smak. Det er en ting, en annen tig er at du legger alltid igjen koselige kommentarer både hos meg og hos andre. Ønsker deg en fin dag :-) Merete-smil :-)

  SvarSlett
 9. Jeg er så enig!!!
  Er veldig glad vi har 4 forskjellige årstider!!
  Da har vi jo hele tiden noe å glede oss til!!!
  Flott å snu det negative til det positivet.
  Brette opp armene, og gjøre noe mann liker!!!
  Koser masse her inne på bloggen din!!!

  Ha en fin ettermiddag!!!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 10. Dette var helt nydelige bilder fra heimen, Tove!! Så mange flotte skatter du har!! Holder selv på å rydde og få unna ting jeg skulle gjort for lengst. Jeg gleder meg til høsten nå som vi har hatt så fin sommer og ser frem til å tenne masse lys og fyre i vedovnen. Vi får gjøre det så koselig vi kan rundt oss så kan høststormer og regn bare komme.

  Ha en fin kveld og en riktig god helg!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 11. Vilka superfina bilder :) Och tack för tipset! Såg på din sista bild att du satt gammalt staket framför elementet, DET ska jag försöka med också :)

  Kram Linda

  SvarSlett
 12. Ja, det er ingen tvil om at forandring fryder, spesielt hos oss interiørfreaker. Koselig og lyse stemninger i bildene dine. Det er alltid en fryd å titte innom deg. Ha en nydelig dag.

  SvarSlett
 13. Flott innlegg!
  Og forandring fryder, og så er det jo så gøy!
  Superfine bilder hos deg, slik god stemning i dem:)
  Ønsker deg ei flott helg!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)