torsdag 26. juni 2014

Varsku her…..
..fire smekre jagerfly suste nettopp over hodet mitt her,litt av en fart,litt av et rabalder!Man skulle tro at en bombe skulle gå av??? I så fall er bomben meg.Dere vet...sånne dager da man nesten ikke har sovet om natten.Så sover man litt lenger om morgenen,men er igrunnen like koko når man våkner og kroppen henger ikke sammen i det hele tatt.I dag er en slik dag.
Like elendig som kroppen er lunta,som er kortere enn noen gang,dvs at det knapt nok finnes lunte i det hele tatt,nåde den som ypper seg!Det smeller umiddelbart liksom!Og jeg merker at nå er det veeeldig tett før det smeller her...Linus´en vår har hatt overnattingsbesøk av verdens kjekkeste gutt,det var stor stas da de skulle få ligge ute i telt i natt.Men jeg merket fort at snille-gutten ikke var som han pleide,for snille-gutten er ofte stille-gutten også.Men ikke i dag!I dag høres han veldig godt!Han har nemlig fått plystre-syken.Og plystrer hele tiden.Og da mener jeg det bokstavelig,det er ikke stopp.Tror dere jeg holder på å klikke eller?Tålmodighet kom til meg er alt jeg ber om...Men akkurat i det jagerflyene suste forbi som for å si varsku her,åpnet jeg postkassen.Det første jeg fant var innkallelse til øre/nese/hals og det var sikkert bra,men enda bedre var det at et flunkende nytt nummer av Lev Landlig lyste mot meg.Den vakre og innbydende forsiden kom med sjelefred til bomben her,og skuldrene senket seg umiddelbart.For en timing,bladet kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt og jeg gleder meg til å forsvinne fra jordens overflate med alle dens ulyder,forsvinne fra egen kropp med alle dens utysker,og bare drømme meg bort i bladet og storkose meg!!!Jeg skal på det mest utspekulerte vis lese alt,fra den aller minste lille annonse bakerst i bladet til de deiige reportasjene...minst en gang!Faktisk lurer jeg litt på om det går an å lese Lev Landlig resten av dagen???Jeg synes da absolutt at noen burde ta ansvar og finne ut nettopp det,og føler meg særdeles utvalgt til jobben!!!!!Og at øre/nese/hals innkallelsen kom i dag var nok ikke tilfeldig for akkurat i dag lurer jeg litt på om øresusen min går over til at jeg forblir totalt tunghørt og med letthet kan ignorere plystrelyder og såntslags???I wish,hihi!


Idyllen råder...enn så lenge ;)
8 kommentarer:

 1. Good morning again Toves! What beautiful summer fun is happening in your yard! That dog of yours is adorable, and the children...so happy that it's summer! Love the white garden furniture...

  SvarSlett
 2. Noen dager er bare dumme, så enkelt!

  Forstår deg godt, plystring er fælt når den varer og varer.

  Overnatting i telt høres fantastisk ut og man trenger ikke engang reise noe sted for å få det til. Tror jeg skal adoptere idéen og "kaste ut" ungene!

  SvarSlett
 3. Herlig innlegg - som alltid ;-) Ja, Lev Landlig kan man lese hele dagen - om og om og om igjen ;-)

  Vakre, vakre bilder du viser! Og du....den porten var bare helt nydelig. Så sjarmerende!

  Er forresten veldig happy nå, for nå ser det ut som kommentaren min kommer til å gå igjennom ;-) Har dessverre ikke fått skrevet kommentarer så ofte her, for kommentarene har blitt borte...Veldig merkelig det der... Men...jeg er stadig innom, leser og ser på den herlige bloggen din ;-)

  Ønsker deg en super junikveld! Kos deg masse! Her blir det Sommer med Ernst snart ;-)

  SvarSlett
 4. Love your garden and all your sommer-posts. so rustic, wild and beautiful
  klem
  Stína sæm

  SvarSlett
 5. Vakre interiørbilder er alltid godt for humøret, rett og slett litt godis for den mentale helse. :-)
  Jeg er veldig glad for det du deler på bloggen din, det gjør meg glad. Også skriver du godt i tillegg til å ha fine bilder. Merete-klem :-)

  SvarSlett
 6. uff og uff, men for en lykke å finne det fineste interiørbladet akkuratt i grevens tid :-)
  nydelige bildet hos deg :-)

  klem tone

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.