torsdag 26. juni 2014

Å hjelpes......tenkte jeg da jeg lurte meg ut i går kveld og begynte å feste opp en rosebusk.Dette er et sted i hagen hvor stort sett bare hundene beveger seg på,og vi andre noe sjeldnere.Det vistes kan man trygt si!Så det ble ikke bare rosebusken som fikk litt hjelp…jeg fjernet mengder med ugress og vips som kom det frem et bed vi lagde sånn omtrent med en gang vi flyttet hit.
Når kjerringa hadde ryddet litt ble det rene åpenbarelsen,og vips så fikk hun et nytt bed å fylle...som om hun ikke hadde nok fra før?Derfor tenkte hun nok umiddelbart "Å Hjelpes" og svettet litt ved tanken på enda mer arbeid med å få hagen fine og fjonge!


Etter at tanken hadde godgjort seg en stund oppi topplokket derimot,merker jeg at jeg er veldig mottagelig for enda mer hageinspirasjon og klar for enda flere bed!
Det er bare å stå på!


Nå skal jeg og Gubben lage trapp ned skråningen det gjelder (han vet det bare ikke enda hihi) og det skal kunne gå an å bevege seg for mennesker også!Ikke bare bevege seg,men faktisk skal det (i mitt hode) bli en hemmelig liten overraskende hageflekk :)


Jeg liker hager faktisk best når de byr på litt spenning...ikke bare er en firkantet mark hvor man har oversikt over alt,men finner overraskende kriker og kroker ...det er her ihvertfall nok av,det er vel knapt nok et eneste sted maten er helt flat!
Så potensialet er bra,bare resten som gjenstår!Og resten er ikke rent lite,spesielt ikke når man stadig får idèer!Heldigvis har vi resten av livet på å lage drømmehagen..
det hadde vøært kjedelig om den var klar på en,to,tre for det er jo selve jobben som er spennende og å få se hva man skaper!Så da får jeg fokusere på netttopp det...istedet for "alt arbeidet"!Koser du deg i hagen for tiden??pictures via pinterest

4 kommentarer:

 1. Isn't this the most fun time of the year dearest Toves? Those boots, the shovels, the simple but desirable paved path....OH IT'S MY FAVORITE! And since I can't turn on the translator, I am wondering if that is YOU and if it's your garden?

  IT IS LOVELY!

  SvarSlett
  Svar
  1. Dear Anita,under the post I always name th source if the pictures aren´t mine.I wish I could say these are from my own garden,but they are from Pinterest.However,used as inspiration for creating my own private paradise….so in a few years perhaps I can share beautiful pictures like these from my own garden?????
   Have a fabulous day!!
   Tovehugs :)

   Slett
 2. masse herlig hageinspirasjon :) koser meg veldig med å lage hage her også :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)