søndag 11. mai 2014

Busy,busy...


…en travel "forretningskvinne" har sanneligen ikke mye tid til overs for blogginnlegg,for da har man jo fullt  opp å gjøre.
Jeg har som navnet tilsier hatt det travelt med å gå i forretninger,for å ordne forskjellig i forbindelse med konfirmasjonsfeiring denne helgen.Heldigvis er det ikke noen av våre småtroll som skulle feires,men tre av mine venniners barn!
Og når man attpåtil har den store æren av å være fadder på et par av dem,skal den spesielle gaven finnes.Men det gjorde den ikke :(
Jeg fikk ikke tak i det jeg ville ha,men siden jeg håper å ordne den til jul i stedetfor kan jeg jo ikke skrive her hva det er i fare for at enkelte beslektede familiemedlemmer kunne finne på å svinge innom Sammensuriumet!
Noe jeg heldigvis fikk tak i var desse nydelige kortene fra MadamaA/Salige Lavendel - elsker alt det fine hun selger!!
Fine kort er jo prikken over i´en :)


Ungene var så fjonge og fine i nye bunader,Martine ville absolutt ha blå i år og det var meget kledelig på både henne og broren synes den særdeles objektive moren ;)
Hvor kledelig moren var i sin Sunnmørsbunad skal vi derimot ikke gå nærmere inn på,glad jeg overlevde time etter time med ulidelige kløing - jeg har jo eksem over hele kroppen for tiden så jeg lurte på hvordan dette skulle gå,men det gikk visst!
Men i det store og heile var der så mange skjønne unger i både bunader og finstas ellers,heldige med været var vi og både små og store koste seg både inne og ute!
Bordene var (som forventet) en fryd å komme til,nyyyydelige blomsterdekorasjoner gledet et blomsterhjerte!
Det var ikke noe som manglet i mataveien heller og man skulle bare ønske man hadde større plass i magen,deilig koldtbord og selvfølgelig et kakebord enhver Sunnmøring ville vært stolt av!
En flott dag og ikke minst flott feiring av flotte konfirmanter.
I dag går tankene mine til Stord og Sander som er konfirmant,jeg skulle ha vært der også siden jeg er fadder og min kjære Trudelutt sin førstefødte,men slik ble det dessverre ikke!!!Gratulerer med dagen ihvertfall,nå håper jeg de også får en like flott feiring som den vi hadde her på Sunmmøre i går!!!


Nå er jeg veeeeeldig glad det er søndag og den skal nytes altså!
Noen plikter aller først,men etter det…

...bare nyyyyte livet :)


4 kommentarer:

 1. Å for et fint bilde av skjønningene i bunad!
  Helt nydelige er de!

  Herlige blomsterbilder og kaken.....oj oj:)
  Her skinner solen i dag og jeg har bakt sjokoladekake til Casper sin fotballkamp så DA må de vel vinne?? Fine ungdommer fortjener kake;)
  Håper jeg og får smake;)
  Victor har gått på fjelltur med onkel, tante og 2 hunder;)
  Bjarte (Ali) ligger å deiger seg i solen;)

  Ha en fole fin søndag sznuppa;)

  Klem på klem

  SvarSlett
 2. Utrolig flotte bilder:) ønsker deg en fin uke

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)