tirsdag 4. mars 2014

Back in business...


...jeg starter dagen med et aldri så lite blogginlegg,var så deilig å våkne og føle at influensa´n som er på besøk begynner å gi seg så smått,godt å våkne noenlunde feberfri og med skuldre som begynner å normalisere seg - de tålte visst ikke kjøreturen til Dombås på Lørdag og har verkt noe jæ... siden!
Så det har vært et par sløve dager nå...men det er det slutt på !Lystene flommer over,jeg vil vaske,rydde,gå lange turer,bake...
joda,det er ikke noe å si på energien så tidlig på morgenkvisten!Men man vet vel omtrent hvordan det går med den etterhvert,hihi - merket fort i går i oppover bakkene mot huset vårt at kroppen ikke var i form,hvert steg var med bly i beina og pusten kunne forvirres med noen som nettopp hadde løpt New York Maraton!Så jeg får vel ta en ting i gangen og det aller første jeg må gjøre er å sette kameraet mitt på lading *HUSK*!!!!!Kanskje man skal hive seg på denne månedens utfordring hos NIB,som er soverom?Har ikke noe fantastisk å bidra med i så måte,men det kan jo være moro å ta litt bilder ihvertfall;)

I dette hjemmet fra El Mueble var soverommene ihvertfall forfriskende og fargerike - vårlige og herlige fargekombinasjoner synes jeg og konstaterer nok en gang at spanjolene er utrolig flinke å bruke tekstiler!!!Og jammen meg er det ikke vår på spisestuen også!!!
Blomster på både bord og vegger ;)


 Men de som bor i desse dalstroka har visst muligheten til å foreta bespisningen utendørs også....og slike bilder gjør at en vss kløe umiddelbart oppstår og tanker om rydding,vasking,baking og alt det derre der forsvinner like plutselig som de kom!!!


Lysten til å styre i hage og ute rundt huset og forberede vår og sommer,jobbe i hagen,plante litt småtteri i krukker rundtom,lage plantebord,vinterhagen...ja gjett om den kløen slo til nå!!!!!
Leser på flere blogger mange "sliter" med det samme...det lengtes mot skikkelig vår og sommer og man kan få begynne å styre!


Javisst klør det,men det er en søt kløe.
God å kjenne på.For det blir...

...ganske så snart :)


6 kommentarer:

 1. Å godt du er back❤❤❤
  Rett før jeg satt inn etterlysning i Sunnmørsposten ;)))
  Ikke det samme uten deg i blogglandia vet du ❤
  Du har vel nok å gjøre på og så håper jeg det går fint med den skjønne pelsdotten som dere hentet!
  Kos deg i dag min venn.

  Klem på klem ;)

  SvarSlett
 2. Så bra formen er bedre, og for noen bilder du viser.
  Her har vi en som er sengeliggende med forkjølelse eller influensa, håper bare resten slipper unna. Synes de har vert nok syke nå.
  Selv venter jeg på litt (masse egentlig) energi, den ser ut til å ha forlatt meg. Skulle gjerne hatt den tilbake. Har ikke engang giddet å pakke vekk vinteren.

  En flott dag ønskes deg og dine.
  Klem

  SvarSlett
 3. Mye flott inspirasjon der ja!!!:) Så bra at du er bedre form, jeg hadde også besøk av influensa i helgen, feber og ekstrem hodeverk:) Snørr i alle ender...hi hi. men, i dag var jeg tilbake på jobb igjen:) God bedring. Stor klem Ann Elin

  SvarSlett
 4. These rooms are so beautiful! Lovely inspiration. I am so happy to read that you are feeling better my dear.
  hugs...

  SvarSlett
 5. for noen fantastiske bilder du viser, og jeg kulle gjerne flytte inn i disse bildene :-)
  inntil jeg jeg så disse bildene, var jeg fornøyd med mitt eget soverom, men nå fremstod det som kjedelig.....mulig det er solen som mangler ;-)

  klem tone

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder med masse personlighet og stemning. Fortsatt god bedring, håper formen har kommet seg. Ha en fin dag

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)