fredag 13. desember 2013

Jeg måtte visst henge i...


...og hinte hvis det var flere ønsker for julen før det var for sent advarte Gubben meg om tidligere i kveld(Hvis???Om det er tenker jeg knisende for meg selv!)Så jeg tar han på ordet og klæsker til med et bilde den splitter nye boken til Rikke med den fantastiske butikken Honning og Flora i Danmark,som jeg selvfølgelig ønsker meg veldig!Og den er ikke så veldg vanskelig å anskaffe heller,bare å sende en mail til denne adressen :


Forresten står det flere bøker på ønskelisten,man kan jo nesten ikke få nok av lekre interiørbøker eller hur?


Her kan du bestille den nyeste Rachel Ashwell boken som også er en av mange bøker jeg ønsker meg! :)


Flere venner av meg i Nederland har laget eller holder på lage interiørbøker,jeg venter på en helt spesiell men denne boken er også en skikkelig kosebok som står på listen,nettopp kommet ut og visstnok helt min stil.Her kan den bestilles :)


I tillegg har jeg endelig funnet en butikk som har igjen noen () eksemplarer av Nina Hartmanns Vintage By Nina Christmas...og den skulle strengt tatt vært i samlingen forlengst.Så det kan jo darligen eventuelt gjøre noe med?Bare å klikke her ;)


Busse Sewald må være et deilig forlag å jobbe i.De lager den ene deiligheten av en bok etter den andre.Mange fristelser.Blant annet denne fra superflinke Angie - ønsker meg!! :)
Den får du tak i akkurat her !

Lista over bøker jeg ønsker meg kunne jeg ha fortsatt med hele kvelden,men jeg får vel porsjonere det ut litt etter litt.
Dette er vel de bøkene som troner listen.
Er det bare jeg som elsker interiørbøker - da tror dere vel jeg er splitter pine gal ? Men altså,dette er gaver som gleder og gleder og jeg koser og koser meg med - år etter år!
Det kan man vel ikke si om alle gaver?

5 kommentarer:

 1. Skulle gärna få några vackra böcker utav tomten...:-) hoppas allt är bra med dig, länge sedan jag skrev men vi har haft svår sjukdom i familjen så det har tagit all min tid, ha en fin helg, kram VIOLA

  SvarSlett
 2. ENIG MED DEG TOVE
  DISSE BØKENE HAR EN GLEDE AV
  ÅR ETTER ÅR
  MÅ SETTE NOEN PÅ ØNSKELISTEN JEG OGSÅ
  TAKK FOR TIPSENE
  FLOTT LØRDAG SØTE TOVEVENNEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. God morgen snupp ❤❤❤
  Ikke dum den listen der nei!
  Veldig kjekt å kose seg med Interiørbøker eller blader.
  Tipper darlingen finner noe fooole fint ❤
  I dag er det dress jakt til 13 åringen som snart skal på skolenball.... Mors lille gutt er ikke så liten lengre .... Snart like høy som meg og like snill ,hi hi. Ha en herlig dag. Vi skal ha pinnekjøtt i dag og mamma , pappa og svigermor kommer til oss. Hoi hoi vi snakkes smuchi ❤❤❤
  Kram på dej ❤

  SvarSlett
 4. Hei vakre du:)
  Tusen takk for kjempe koselig spor inne hos meg i dag:) godt med litt oppmuntring fra herlige venner:)
  Det går virkelig i ett om dagene og nettene blir lange....men sånn er det når man står oppi et stort prosjekt med oppussing både her og der...og selvfølgelig hjelper man sine barn, de bety jo alt for meg, har bare de 3 barn mine så stiller opp hele tiden.....men man merker at det tar på....får håpe man kan slappe litt av uti Mars månde....
  Har vært innom deg i innleggene under og håper dere hadde en koselig feiring her om dagen:)
  For noen utrolig herlige bøker du har funnet:) dette er jo helt meg også så sendte en mail nå med en gang til den boken Brocante:) og kunne helt klart tenkt meg den fra Danmark også så får se om lommeboka tillater det:)
  Ønsker deg fortsatt herlig helg vekre vennen:)
  Klem Klem Merete

  SvarSlett
 5. Lige mine ønsker - blir aldrig træt af den type bøger

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)