lørdag 28. desember 2013

En stille stund...


...på morgenkvisten her før husets tenåringer så smått våkner til live.For de tror visst de er fjortiser,Martine og søskenbarnet Marie fra Bergen som er på overnatting for andre natten på rad,mens lillebror Linus overnatter hos Mormor og Morfar og med Elias.Kjekt å ha søskenbarn som nesten er like gamle,og som de leker så fint sammen med.Martine og Marie leker riktignok ikke lenger.Er man innbilt fjortis så er man tross alt for gammel til det!Faktisk kan de knapt nok snakke med hverandre,nesten all kommunikasjon foregår via data,de sitter i hvert sitt rom og chatter med hverandre.Hvor tullete er det liksom?????


Tydeligvis veeeeldig tullete,skal man dømme etter all knisingen og alle latterutbruddene!!Av og til synger de litt også,mens jeg surrer frem og tilbake med mine gjøremål og truer med at nå synger ihvertfall all databruken på siste verset!!!!!


Så nå måtte jeg være rask og benytte meg og få noen minutter ved Mac´en - mens den ennå er ledig.Påtenkte blogginnlegg blir utsatt,men så får jeg jo heller tusle med andre ting innimellom.
Blir ikke arbeidsledig her i huset akkurat!!!!For "fjortisjentene" er vel som fjortisjenter flest, særdeles opptatt av sminke og sådant.Noe badet bærer preg av.Hadde ikke før vasket og shinet det her om dagen før sminke,hårbørster,krølltanger og alskens jålesaker lå fremme overalt.Det føles som om de spiser potetgull dagen lang,noe gulvene kan vitne om siden det lander en hel del nede på gulvet også.Man kan vel ikke forlange at man skal både treffe tastatur og munn på en og samme tid,så noen bommerter må forekomme,det må da vel en kjip mamma forstå?Og når man er midt inne i en fjortisfilm eller en viktig samtale (via nettet naturligvis) kan man heller ikke ta seg tid til å sette på plass fat,glass,-såntslags.Det grøsses og grues innvendig til vi faktisk får en helt ekte fjortis-jente i hus ;)
Det gode er at fjortisjenter (som rangler og ikke har vett til å legge seg) er b-mennesker og sover leeenge...

...endelig var Mac´en min!!!

2 kommentarer:

  1. Å god romjul snuppa❤❤❤
    I m back :))))
    Så nydelige bilder! Jeg rydder hus og vasker klær , har handlet mat for 1835 kr..... Ti hi. Vi landet i natt med skikkelig turbulens..... Men NÅ er jeg vel hjemme så det så! Kose kose, vi har sett jul i svingen og fleksnes på opptak . Ute er det pyton vær men inne er det fint! SÅ godt å komme hjem også:))) vel det var en liten hilsen fra moi! Kos deg du med " fjortis" i hus. Romjulsklem ❤❤❤

    SvarSlett
  2. He, he, så gøy med liksom fjortis i huset da :o) Jeg har alle mine fire hjemme i jula og nyter hvert minutt, til høsten blir det to studenter utomhus og to i starten av tenåringsperioden hjemme så det blir store forandringer i hverdagen etterhvert :o) Du får nyte stunden og tenk så morsomt disse tuppene har det sammen til tross for hvert sitt rom, hi, hi :o) Fortsatt god romjul til deg! Klem fra Nina

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)