onsdag 16. oktober 2013

Heldige meg...
...som har fått en nydelig pakke i posten!!!
Sommerhuset i bakken hadde give-away for litt siden,og jeg måtte prøve lykken når jeg så de skjønne premiene...og tenk da dere:
jeg vant!


 To dåneskjønne,nydelige gamle putetrekk med nydelige broderier og deilig nyvasket lukt,en fin bunt med lys,-vakkert innpakket ,og to herlige gamle blomsterplansjer.Det var ikke måte på!!!
Jeg tenker umiddelbart at alt dette fine passer perfekt til vinterhagen som er i kjømda,og gler meg om mulig enda mer til den er ferdig og jeg kan få begynne å skape det miljøet jeg tenker :)


Og da skal jeg ta enda finere bilder av putetrekkene som desse bildene på ingen måte yter rettferdighet til - de er enda finere i virkeligheten!!!Jeg takker så mye nok en gang og setter stor pris på den nyyyydelige gaven!!!!! Planlegger en give-away selv,synes det er så kjekt å få gave men så kjekt å få gi bort noe og glede noen selv også!!!! Følg med :)


3 kommentarer:

 1. Så heldig du var, Tove og gratulerer så mye! Det var noen kjempefine ting du fikk:)) Det er så koselig når man er heldig å vinne noe:) Fine bilder du har tatt. Ha en fin kveld!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 2. Åh, så hyggelig at du likte gaven ;-) Det var bra ;-) Og du....for et utrolig nydelig skap du har der. Det var kjempefint!

  Ønsker deg en fantastisk fin kveld og en riktig god natt! Sov godt og drøm søtt!

  Stor klem

  SvarSlett
 3. Det er så gøy å vinne,det gir ein ekstra piff i kvardagen det og så flotte ting og du vant:)
  Det er både kjekkt å gi og kjekkt å få og det eg virkelig kunne trengt var ein lottogevinst Hihi!

  God natt til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)