søndag 29. september 2013

Trygt og godt...


...må man ha det når man er veeeeldig gammel og skjør!
Slik som lille mister dukkemann her.
I dag har jeg endelig knotet meg til å finne den perfekte trygge plass til stakkaren,som nesten endte sine dage i noen kattungeklør - plutselig troddde kattungene at de var apekatter og klatrer nå oppetter det som er.Huttetu sier jeg bare ;/


Lille mister dukkemann passet så godt inn i fargene på toppen av tv-skapet og her kan han sitte og ha full oversikt over alt liv og leven som foregår på bakkeplan!Av og til skulle ho mor sjøl her ønske hun kunne gjøre akkurat det samme....krype opp på en hylle og bare se på galskapen,la hus være hus,unger være unger!
Men på sett og vis så er vel en liten stund ved pc´n noe lignende...da er jeg jo i min egen lille boble en stakket stund og det er i grunnen alt som skal til.Når stunden er omme er man klar for nye utfordringer sånn helt plutselig,det er som om kroppen og hodet får påfyll med nødvendig drivstoff,så deilig :)Og innen akkurat denne lille stunden er omme undres jeg på om Linus har holdt avtalen om å rydde vekk Lego´n fra gulvet sitt...det skal visstnok ommøbleres og ho mor her har plutselig enda mer å få på plass..
..som om hun ikke hadde nok fra før?


5 kommentarer:

 1. Der har han sannelig fått en flott plass! Du må sannelig passe på kattene ja, de er noen luringer.Nå har jeg oppdatert meg på bloggen din, har for det meste stått på hodet i malingsbøttene i det siste og med jobb og massevis på ettermiddagene er det ikke alltid tid til å lese andres blogger. Men nå ble jeg anpusten.... herlighet for en uke du har hatt.... Håper du har landet og får slappet av litt nå! Herlig søndagskveld ønsker jeg deg! Klem fra Nina

  SvarSlett
 2. SÅ FINE BILDER
  OG HERLIG DOKKEMANN
  JA TENK Å KUNNE SITTE Å TITTE SÅNN ..
  DU HAR DET SÅ FLOTT TOVE
  NYT KVELDEN
  KLEM ELI:).

  SvarSlett
 3. Ønsker deg en fin uke skjønne deg!
  Snart er det høstferie, og vi drar til sol og varme!!!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 4. Så herlig dukkemann du har!! Nå sitter han trygt og godt:)
  Så synd at du ikke fikk så mye avkastning på salget ditt! Men du fikk ihvertfall ryddet unna litt og det er jo ok å gi litt til Freetex:)
  Klem fra Reidunn

  SvarSlett
 5. Der passert den fint inn. Vakker plass :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)