søndag 29. september 2013

Jeg har gjenoppstått...


...fra de halvdøde!!!

Å ha garasjesalg var jammen meg ikke noe knussel - fra min side ihvertfall.Antall "kunder" som kom derimot,kan meget gjerne karakteriseres som knussel og vel så det.Berget med klær ble ikke særlig mye mindre...før jeg etter det hele var over kunne fylle Freetex sine containere med både sko og klær...til randen!!!Og enda har jeg myyyye klær igjen selv!Så strevet var absolutt ikke lønnsomt,men man må jo se det positive i det og nå har jeg i det minste fått sortert etter størrelser og kjønn og ryddet opp på den avdelingen på loftet!Jeg klapper meg selv på skulderen og synes jeg gjorde et hederlig forsøk i det minste!!!Jeg hadde jo egentlig tenkt å ta bilder av spetakkelet,jeg drog ut både gamle skap og senger og styr og stell,gamle dører ble bord og det var bare å bruke fantastien og det man hadde i hus.Men plutselig var klokken der og opp bakken kom mange folk og alt ble plutselig bare et stort kaos,og like brått endte det i grunn og bunn ;)
Men bilder ble det ihvertfall ikke!Skulle tatt bilder av diverse nyheter som naturligvis ikke er nye sånn bokstavelig talt,men ihvertfall nye i heimen.Men det er bare det at heimen har blitt forsømt i en uke nå mens jeg har vasket og strøket klær døgnet rundt slik at dagens timeplan har bare en ting på listen :rydde og vaske,og gjøre det levelig igjen!Unner meg noen minutt ved pc´n før jeg fortsetter...jeg skal jo være levelig jeg også så jeg tar det i litt rolig tempo siden man kjenner på kroppen hva som har foregått siste dagene - då en pause i ny og ne unner jeg meg!


Men nå skal jeg til å fortsette med kjøkkenet,som også skal få gjennomstå fra de halvdøde...har fått vasket gulv og satt på en stappandes full oppvaskmaskin,nå skal jeg se om jeg kan finne igjen bord og benkeplater.Og lage en deilig søndagsmiddag :)
I så måte var det deilig å få titte inn på dette artige kjøkkenet,her var det mye spennende og jeg kjenner jeg blir litt "smittet" og vil styre og stelle og dandere og forandre og tusle og tasle rundt og forhåpentligvis få brilliante idèer som daler nedi knolten mens jeg er i farten!Det kribler nemlig.Merker abstinensen etter å være kreativ og gjøre det fint og koslig :)Så da nytter det vel ikke å sitte her så mye lenger???Opp og sprett med meg...men som jeg gleder meg til kvelden og å få sige sammen i sofaen som en skikkelig amøbe,og endelig kose meg med bloggbesøk - har savnet dere må vite.Men først må jeg ta meg av mitt noe mer desperat savn...hvor er kjøkkenet mitt?*grave,grave*
Pictures Restyle Source

4 kommentarer:

 1. Å SÅ FORBASKA GREIER DA....
  FLOTT INNSINATIV AV DEG
  'SYND DU ER SÅ LANGT UNNA
  ELLERS SKULLE JEG SAMLET MASSE VENNER OG STILTOPP
  TENKER DET VAR STAS FOR DEI SOM KOM
  FLINKE DEG TOVE<3
  KLEMMER I FLENG FRA ELI:)

  SvarSlett
 2. Ja nå var det rett før jeg sendte inn etterlysning i sunmørsposten!
  Ho,ho,ja har savnet deg og trodde seriøst du hadde gjort det kutt......hi.hi.
  Så hjertelig velkommen tilbake da sweet pumkin!

  Du har vært og ER flink å rydde;)
  Me snakkas....
  Smask.

  SvarSlett
 3. Rydding må dessverre til innimellom. Heldigvis er det veldig godt å få det gjort.
  Her har vi hatt en ikke helt god uke. ALLE har vert/er syke, til og med Piggen og hunden. Lysten til å pynte og styre er helt forsvunnet. Her finnes bare lysten til å flate ut på sofaen. Ungene har måtte lage middag selv. Storesøster har heldigvis bakt til bursdagsgutten, feiringen har blitt noe slapp, men vi tar det igjen.

  Ønsker deg og dine en topp søndag.
  Klem

  SvarSlett
 4. Så kjekt at du er tilbake Tove! :D Skikkelig kjedelig at det gikk som det gikk etter så mye styr - men jeg syns du har vært superduper flink! :) Håper du har funnet kjøkkenet ditt og sitter og sløver i sofaen i skrivende stund :) Klem fra Lite hi

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)