torsdag 11. juli 2013

På tide med noen tips...


...fra "skattekisten" Etsy!Jeg er med jevne mellomrom innom Etsy for der selges jo søren meg alt mellom himmel og jord og man kan finne virkelig fine ting innimellom veldig mye som slett ikke er fint,men der er vel noe for enhver smak da og det er slik det skal være :)

Da jeg kom innom desse skjønne kreasjonene smeltet jeg umiddelbart! Især pungene synes jeg var utrolig søte og gjennomførte som du ser fra innerst til ytterst.Prisene ligger på rundt 200 for en pung,- perfekt som en gave enten til deg selv eller en venn? Som den gniene Sunnmøring jeg er plikter deg meg å informere om at om du skulle bli fristet til  å bestille er det lurt å se om du finner en til under tohundre-lappen så slipper du den hersens tollen!!!I samme slengen må jeg jo presisere at jeg synes tollen som like godt kan bruke det svenske ordet tullen så tullete som de er,kan heve den tullete grensen på 200 kroner og heller slenge på en null og ha grense på 2000 kroner!!!!!Sånn i tilfelle de sitter og tuller litt på jobben sin og havner inn på det tullete sammensuriumet mitt ;)Nok tull.Nå skal jeg og ungene ta oss en tur over fjorden til Ålebyen,- plutselig kom det et snev av sommer og sol og da gjelder det å hive seg rundt og benytte seg - alt som skulle vært gjort i hjemmet forblir akkurat like ugjort i dag også men desto viktigere er det med litt kos og påfunn sammen med ungene,og de meget omtalte fingrene mine får enda en dag med ro og tid til å gro så da er vel alle fornøyd ?


Hadde vært moro å hatt for eksempel denne lekre pungen å lete opp fra vesken i dag da,gøy med noe som ikke alle andre har synes jeg!
Du finner produktene på Etsy her :


6 kommentarer:

 1. Etsy har veldig mye spennende og noe for enhver smak!!
  Nydelige ting du har kjøpt:) Det er gøy å ha noe som ikke alle andre har!!
  Enig med den tollen. Den grensa har de hatt i altfor mange år!! Vet det var noe snakk om å heve grensa, men med politikere blir det bare SNAKK:)
  Kos deg masse sammen med barna i dag!!!:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 2. Så mye fint.

  I dag har vi sol også, og det skal nytes. Alt annet blir totalt glemt, nå er det sol og sommer som gjelder.

  Klem

  SvarSlett
 3. Unos monederos y bolsitos preciosos, me han encantado sobre todo el de los gatitos...¿Los comprastes todos? porque son toda una tentación...Besitos desde Barcelona
  Matilde
  http://matilde-unvergelenlaciudad.blogspot.com.es/

  SvarSlett
 4. WOW DETTE VR LEKKRE TING
  HELT ETTER MIN
  SMAK<3
  KOS DERE I SOMMER VARMEN
  TOVEVENNEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 5. Det er ein eldorado plass og eg har vært inne å sett men aldri kjøpt noko,liker ikkje toll og bruke kort på nettet så går vel glipp av litt eg då,Hihi:)enig med deg om tollen,skal ha penger for alt...

  Nydelig det du har kjøpt❤forsatt fin sommer:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. I don´t understand a thing,hope you´d liked my work ;)

  Thank you!

  Modernism&Vintage

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)