mandag 8. juli 2013

Det sløves...


...og sløves og sløves!
Her ligger vi på rekke og rad...hunder,katter og meg :)
I dag koooker jeg,har det en sammenheng med kroppen full av utslett??
Ikke vet jeg,blir ikke klok på meg selv,men sånn er det bare.I tillegg så er jeg totalt handicappet grunnet fingrene og har i dag vært under dattera's pleie.Martine syntes det var stor stas å få smøre (les klæsje) krem i ansiktet på mora,børste håret mitt,knyte skoreimene mine.Lage middag ble også hennes jobb...suppe,men pytt pytt - godt det av og til :)


Og selv om hver eneste tast jeg trykker på gjør pyton-vondt,så synes jeg det er for gale å bare ligge her og ikke gi livstegn fra meg,eller dele litt av det fine jeg svinger innom...hadde håpt jeg kunne vise dere noe jeg har laget men det blir ikke noe laging av noe slag på dagesvis her
- her må sår og hud bare få gro i fred og ro!Og det er jo nesten verst for hodet,som har så veldig veldig lyst å gjøre andre ting og jaggu tror jeg jeg begynner å klø der oppe også snart!!!!
Du vet du har lagt for lenge stille uten å gjøre noe fornuftig når det plutselig høres ut som en fornøyelse å brette klær,vaske gulv,skure dass eller for eksempel vaske over alle kjøkkenskapene sånn de blir like hvite som dørene på bildet her.Og skal ikke jeg ha slikt rutet gulv en gang så vet ikke jeg,basta bom!!!!Bilder fra dette hjemmet har jeg sett utallige ganger på Pinterest,så det var moro å komme over denne reportasjen fra Lantliv og kjenne igjen bildene og se dem i sammenheng - de som bor her har utvilsomt et herlig sted,og en herlig smak!!!


Soverommet er berre lekkert!Se så dekorativt det er å la de fineste plaggene henge fremme..Lurer på hvordan et likt lite bord hadde klart seg uti hagen her slik som det har blåst de siste dagene...ser jo egentlig for meg at jeg skal ha slike små kroker rundt omkring i hagen etterhvert,men jaggu må man tenke på at det skal fungere også!Her må det vel forankres,hihi :)


Jaja...jeg har til og med forankret innendørs en og annen ting jeg må jeg innrømme...lei av at diverse blomsterkrukker til stadighet gikk i tusen knas i et visst vindu som til stadighet skulle utforskes av en og annen katt,- det kunne jo være utsikten de ville nyte kanskje?En dag fikk jeg ihvertfall nok og klasket til med lim under krukkene!Galskapen lenge leve!Men siden har de ihertfall fått stå på stedet hvil,så av og til må man rett og slett ta en spansk en og ta en liten utradisjonell vri...

både inne og ute ;)

9 kommentarer:

 1. jeg syneas virkelig synd på deg, og jeg vet hvordan du har det......jeg har vært igjennom det i 2 mnd, men heldigvis gikk det over.

  nydelige bilder, jeg vil også ha det sånn :-)
  Ha en fin kveld ,så godt det går!

  klem tone

  SvarSlett
 2. HEI PÅ DEG TOVEMOR:)
  UFFA SÅ DU BLIR PLAGA....
  INNSPIRERENDE BULDER NEDOVER HEILE VEDIEN
  GÅTT DET GÅR ANN Å GÅ TILBAKE ELLER HADDE JEG GÅTT GLIPP AV MYE!NÅ MÅ DU BLI BRA MIN VENN<3
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Høres ut som du ikke har det helt toppers, men du har i alle fall humøret.
  Og med så god hjelp så har dere det i alle fall gøy.

  God bedringsklem fra Inger

  SvarSlett
 4. Så godt du har ei til å hjelpe deg:) Nå vil jeg så gjerne at du skal bli god igjen. Får så utrolig vondt av deg.
  Men du har et pågangsmot og et humør som er beundringsverdig:)
  Det er godt du kan bruke nettet til å få tankene på noe annet!!:)
  Jeg kunne flyttet rett inn i alle de flotte bildene du viser:)
  Ønsker deg ei god natt!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 5. Så fine og inspirerende billeder du som altid viser.
  Nyder at følge med.
  Så flink hun er din datter til at hjælpe.
  Det må være dejligt med lidt ekstra hjælp sådan som du har det.
  Ønsker dig det bedste og håber du snart får det bedre.
  God dag til dig søde Tove.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 6. Una casa preciosa llena de montones de detalles. El jardín es precioso, rodeado de verde, con esa mesa blanca llena de objetos de latón...Saludos desde Barcelona y espero que te mejores pronto.
  Matilde
  http://matilde-unvergelenlaciudad.blogspot.com.es/

  SvarSlett
 7. Huff, stakkars deg. Heldig likevel at du har en så flink jente til å hjelpe deg.
  Håper det kommer seg snart.

  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 8. Snille pia di som hjelper mamman sin når hun trenger det som mest. Jeg får vondt inni meg når jeg hører hvor mye du plages. Så godt at du kan glede deg over vakre bilder og humøret ditt er beundringsverdig. Bildene du viser er helt nydelige, hadde flyttet rett inn her og jeg :o)God bedring til deg! Stoooor, forsiktig klem fra Nina :o)

  SvarSlett
 9. Uff av meg. Får virkelig vondt av deg, da jeg selv har vært plaget av dette for en tid tilbake. Håper du snart er frisk og oppe på bena igjen. Nydelige bilder, likte huset fra Pinterest jeg med!

  God bedring og klem fra Monica.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)