søndag 14. juli 2013

Lett blanding...


...både i buketten på bordet og værforholdene!


For om du ser bare på de to øverste bildene her så kan det jo nesten se ut som om det er sommer på Sunnmøre.Og det er det kanskje også,på skikkelig Sunnmørsk vis - for om man vender hodet andre veien når du står ved bordet her,så ser du frøkena her fyrer opp i ovnen!!!Jada,det er faktisk sant,vi fyrer i Juli!!!


Og ikke var jeg den eneste Sunnmøringen som fyrte i dag,- kjente god ved-lukt når jeg passerte både et og to hus da jeg gikk morgenturen med hundene i dag,og da tenkte jeg at jeg kunne vel bare hive meg på trenden jeg også...ikke fordi vi fryser fordervet,men rett og slett for kosen sin del - så kan det blåse og herje ute så mye det bare vil...hvem trenger vel solen?


Bruno varmer seg etter en bløyte ute i det fri,nå passet det jaggu godt at matmor hadde fyrt ja!


Mens det sytes og klages til den store gullmedalje over været må jeg bare si at det er lenge siden jeg har vært så fornøyd!
Kost meg skikkelig inne,og fått tuslet med mye rart skal jeg si dere - blant annet har denne tallerkenhyllen fått komme opp på veggen....dog uten så mange tallerkner så langt!


Kastet et lass med gamle sko har jeg gjort,og fått røsket skikkelig opp i noen skap og lagd kjærkommen plass til andre ting
- slett ikke en feil følelse det heller!Ellers så holder jeg som vanlig på med utallige prosjekt,det blir bare pittelitt om gangen grunnet de derre fingrene dere vet men litt etter litt ser jeg utvikling (fremgang er et litt for sterkt ord dessverre).Ordet utvikling betyr likevel at det ikke er helt stillestående da...
men det gledes nok til å vise ting og ikke bare plapre i vei om dem!Prøver å reparere fingrene og utslettet på resten av kroppen med nok en Prednisolon-kur uten særlig annet resultat enn hyppige do-turer,hihi.Aldri så galt det ikke er godt for noe,på do har det kommet mange gode idèer dalende før og det gjør det nok igjen,så man får bare se fordelene med den saken også!!Ser jeg må klaske på litt kalkmaling på skapet mitt her - merkelig nok har jeg ikke lagt merke til det før jeg ser det på bildet her,fy for en skam...men da har man noe å gjøre på i morgen også dere!Det var en dose lett blanding en sen søndagskveld...håper dere har hatt en flott helg hvorenn i verden dere er alle sammen !

Jeg er strålende fornøyd ;)

6 kommentarer:

 1. Kaldt sommervær me har eller rettere sagt høst og vi fyrer jo på høsten når det er slikt vær så litt varme i juli mnd trenger me og,må sei eg er lei av været,men me får jo gjort ting inne då så får sjå optimistisk på det:)
  Ser me må få varmepumpe her sånn at det er jevn varme heile tida:)

  Fin ny veke til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Fantastiske bilder!!!
  Elskar interiøret ditt <3

  Ynskjer deg gode og glade sommardagar :)

  SvarSlett
 3. Hello sunshine!
  Du og du så herlige bilder hos deg i dag da.....elsker å se fra hjemmet ditt!
  Pusen er dåneskjønn:)))

  Ønsker deg en god dag og sender gode tanker til hendene dine.....du er så skjønn og får så vondt av deg når du har det så pyton.
  Du får meg alltid til å smile med dine herlige innlegg.....

  Vi blogges søde snipp....Blipp ,Blipp.

  SvarSlett
 4. SÅ skönt att få rensa inomhus och kasta iväg en hel del, tycker jag håller på med det jämt jag..verkar som ni har dåligt väder i Norge..här har vi haft flera veckor med värme och sol och det verkar fortsätta, har mycket denna veckan, mannen min fyller jämt så det blir stor fest på onsdag kväll och så finloppis och bloggträff på lördag, så jag vet att jag lever, ha det gott, kram

  SvarSlett
 5. Godt du ikke bruker energi på å klage på været - og du nytter tida godt.

  Fyr i ovnen i juli er ikke uvanlig på mine kanter, men enn så langt i år, har jeg sluppet det.
  Kjempefin stemning i bildene dine - og pusen din er jo helt skjønn.

  Klem fra Inger

  SvarSlett
 6. Hei tuppelure ;)

  Nå har jeg tittet på maaange innlegg som jeg har gått glipp av,for en inspirasjon du er :))
  Været får vi ikke gjort noe med :/ Skulle ønske da......
  Er du ikke så mye bedre Tove:( det var jommen trasig å høre.Du burde hatt deg en tur til den salte sjøen i Kroatia,det hadde gjort deg godt ♥ eller Torrevieja....Du burde fått dekt slike helse turer.

  Så så jeg eller skimtet en hvit klokke i bakgrunnen ;) Lager du et innlegg om den? Litt spent skjønner du,hihi Før og etter bilde? Knis :D

  Masse klemmer til deg ♥

  Bente

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)