torsdag 13. juni 2013

Jeg tror,jeg tror...
Ho mor kunne ikke annet enn å løpe leende opp igjen etter kameraet i går kveld,da hun fikk se hva Linus-gutten hadde puttet på hodet denne natten - det er stadig overraskelser å finne på topplokket til denne karen når han ligger og sover søtt i sengen sin!Denne gangen hadde han altså inntatt horisontalen iført svømmebriller,og skulle etter all sannsynlighet være klar til morgendagen - kanskje den ble slik som gårsdagen:

sol og sommer!


Ungene har fått storkose seg ute mens jeg har sittet i en krok og svettet påkledd fra topp til tå - livredd for nye soleksemanfall,
men hva gjør man vel ikke for gulla sine?
Å se dem i full vigør med bading,krabbeleiting,bergklatring er vel toppen av lykke ?


Nydelige Sandvikfjøra!
Mamsen her advarte på forhånd ungene om at temperaturen i sjøen ikke var så veldig varm enda....ansiktsuttrykket til Linus sier vel det meste - det var visst bedre å klatre litt ;)
 Krabber ble funnet og akvarium laget,de kan holde på i timesvis desse to,kroppstemperatur blir slett ikke tatt hensyn til og leppefargen er etterhvert mer blå enn rosa!De styrer i vei :)
Spesielt når man har med deilig proviant og drikke...det gikk med noen engangsgriller desse dagene skal jeg love!For en fantastisk deilig oppfinnelse *lovpriser* !!!Dessverre virket dykkerbrillene mot sin hensikt...når Linusen våknet i dag var det overskyet og dykkerbrillene må nok vente!
Men kanskje han skal ha på seg regnhatt i natt,så kommer sola i morgen?Ikke godt å vite hva han finner på,raringen ;)

1 kommentar:

  1. Ah, dette var virkelig smak av sommer. Om vannet er kaldt, så bryr de seg nok ikke om det....... Får virkelig håpe det blir flere slike dager! Lykke til på min give away, kan jo hende du vinner igjen, vi får se hvordan vinnerlykken din er :-)

    Klem fra Elin

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)