onsdag 20. februar 2013

Gliset er enormt......blikk og hjerte som hypnotisert...klokken er halv tolv på dagen og jeg har ikke gjort annet enn å kose med min nye kjæledegge...Mr.Kitchen Aid :)


 Som noen kanskje vet så var jeg så fantastisk heldig at snille Gubben min ga meg en slik i julegave,men i feil farge.Jeg ellet og mellet med meg selv om hviken farge jeg skulle bytte til...for det var jo rosa jeg alltid hadde drømt om!Men...så er det denne turkisfargen jeg er så svak for da....trålet Ålesund rundt etter et levende eksemplar av en Ice Blue variant av maskinen for å se fargen i virkeligheten, men at jeg i det hele tatt kunne vurdere en slik farge virket visst ganske snodig på de fleste av ekspeditrusene (og jeg var like forundret ver at de hadde stående gøplegrønne og oransje maskiner på utstilling)...og sånne farger hadde de ihvertfall ikke i butikkene sine!Forstå det den som kan,for i mine øyne når jeg nå endelig har fått den i hus så kunne ikke fargen være mer perfekt!Bra smaken er som baken dere!


Er det bare jeg som går ekstra mange ganger forbi noe man er ekstra fornøyd med,smiler litt fårete mens hjertet hopper og spretter inni meg av glede?


Siden jeg etter laaaang ventetid ikke fikk maskinen før i går kveld så har jeg ikke fått testet den enda,den skulle ha kommet en dag tidligere for i går ble det bakt både Sjokoladekake og Foccacia!Foccaciaoppskriften dukket opp i postkassen min før helgen etter at jeg hadde hintet litt på Facebook til min kjære Trudelutt som er utflyttet Langevåger og nå Stordaværing - hun serverte nemlig Foccacia i sommer og det er faktisk første gang jeg faktisk har likt Foccacia!!!Oppskriften ble testet i går og var helt super...jeg var litt for ivrig med Maldonsaltet så det vet jeg til neste gang!Faktisk var oppskriften såååå god Trude,at den ble ærverdiget en side i oppskriftsboka mi.Her samler jeg kun det beste av det beste,siden dette er en bok jeg er veldig glad i...den er veldig gammel og kommer fra Karl sin pappa,var ikke brukt til noen ting men Espelid her såg med en gang egnet bruksområde og har gjort den om til sin egen spesielle kokebok.
Skjønne nostalgiske klistremerker skaper også stemingen :)takker fornøyd for oppskrift og takker atter en gang enda mer fornøyd Gubben for denne flotte gaven...

og gliser videre ;)

13 kommentarer:

 1. Ååå, så heldig du er :)
  Lekker var den!
  Da er det ikke rart du smiler.

  Ha en fin dag, klem ;)

  SvarSlett
 2. Kjempeflott, nydelig farge. Heldige deg :)
  Klem

  SvarSlett
 3. oh, could you write the recipe in english also? looks yummy!

  SvarSlett
 4. Wow, skjønner at du går og tripper rundt den der ja :o) Kan bli mye godt med hjelp av en slik god hjelper :o) Ha en herlig og god bake uke :o) Kanskje får du tid til litt fyrstikk eske produksjon midt oppe i dette :o) klem fra Nina

  SvarSlett
 5. Vilken härlig färg!!
  Ett riktigt blickfång ju.. :)

  Ang tidningen jag visade i mitt inlägg, det enda fina (tycker jag iallafall) var reportagen från Princessgreeneye. Annars var det inte mycket som jag gillade i tidningen. Mest påskpynt. men smaken är ju som baken... hihi
  Självklart kan jag skicka den till dig om du vill, men du måste då vänta till nästa vecka.
  Jag jobbar nonstop tills dess och har tyvärr inte tid att ta mig till stan förrän då... suck
  Skicka mig din adress på emailadressen tinas.bo@hotmail.com
  så fixar vi det, om du fortfarande har interesse... :)

  Kramis Tina

  SvarSlett
 6. Hej Tove
  Tillykke med din yndlings køkkengrej, ha en i hvid fik den for mange år siden og den tid havde de ikke alle de her fancy farve :) Nu går du amok i at bage ikke sand ?

  Kram og god bagelyst !!
  Diana

  SvarSlett
 7. O lykke!!!!
  Så heldig du er! Fantastisk farge på Kitchen Aid maskinen din,
  skjønner godt at du gliser ;)Foccacian så kjempegod ut, tror jeg må prøve denne oppskriften ;)
  Ønsker deg en flott helg!
  Klem Mirjam

  SvarSlett
 8. Men åhhhh... den var väl helt underbar!!!
  Turkos också.... det gillar jag! =)
  Tack för din fina kommentar inne hos mig...
  Nej, livet blir inte alltid som man tänkt sig... I bland kan det
  faktiskt bli bättre!!!
  Lycka till med butiks-ideérna..
  Stor kram
  Sofia

  SvarSlett
 9. Så fin! Den fargen er kjempefin :D ønsker meg kjøkkenmaskin selv, men tror jeg skal ha en assistent, de ser så retro ut :D

  Ha en fin helg,
  Klemmer☺

  SvarSlett
 10. Du fikk fargen jeg ikke klarte å oppdrive! Men jeg har hvit og den jobber egentlig like godt, bare ikke så vakker å se på som din. Jeg er superfornøyd med dens arbeidsinnsats. Den er rett og slett upåklagelig.

  Klem:)

  SvarSlett
 11. Å heldige du!!! Ønsker meg SÅÅÅÅÅÅ en kitchen Aid, spesielt siden mikseren her hjemme synger på siste verset. Å du er heldig altså.... Jeg tror nok min hadde blitt grå eller sort, men den er utrolig lekker i denne og rosafargen. merkelig at den rosa faktisk koster mer enn den sorte, men det er vel fordi det er en trendfarge tenker jeg. Kos deg masse, heldig du er! Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Gry:)
   Den rosa maskinen er 1000 kroner dyrere i alle butikker,de pengene går direkte til støtte for Brystkreft.Jeg fikk min maskin på Kitch'n ,og måtte dermed bytte inn i ønsket farge der.Det viste seg at denne fargen (Ice Blue) ikke var i standardsortimentet,dermed var faktisk denne dyrere enn den rosa også og kom på 6000 kroner.Vet ikke om den prisen er samme hos alle forhandlere.
   Håper det blir en på deg også etterhvert!!!
   Toveklem :)

   Slett
  2. Hei igjen;). Må bare smile litt av mitt eget svar, da for da det ble aktuelt for meg å kjøpe dette vidunderet i forrige uke, så stod ice blue på menyen;). Jeg fant imidlertid ut at den ble for mint for mitt kjøkken, og valgte Crystal Blue isteden. Den er helhet ikke inne normalt i butikken og er høyere i pris enn den rosa. Jeg var heldig og fin en som var bestilt av et firma som en pakke av tre, og så å ville de bare ha to. Jeg er kjempefornøyd med valget, og den sorte og grå falt helt gjennom iforhold til den blå. Nå kommer blenderen i samme farge ila uka, gleder meg; ). Takk for svar! Ha en fin kveld!

   Slett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)