lørdag 5. januar 2013

Ser litt svart på livet......men bare litt!Noen rosa fargeklatter hjelper på...i dag når jeg våknet var jeg bitt verre igjen og det er grunnen til svart-synet...litt smålei av å hoste og harke ogkoke av feber.Men jeg får vel bare være glad jeg ikke grynter ;) 


Så da passet det seg i grunnen utmerket å lete frem desse bildene,som kan symbolisere fargesynet i dag - denne nydelige leiligheten er virkelig så stilig og her ser vi at svart er fantastisk å bruke...when it´s done right.Og her er alt så riktigsom det kan være...elsker den glamaorøse,klassiske og litt dramatiske stilen...ikke som hos nabo´n akkurat!


I dag har jeg virkelig bestemt meg for å ta livet med ro...synes i grunnen jeg har gjort det lenge men i dag trappper jeg ytterligere ned og holder meg under teppet!Kjedelig,for jeg har en del ting på agendaen som jeg både skulle fått gjort og tatt bider av.Vi får ha det til gode....desse bildene er heldigvis en meget god trøst!


Kjøkkenet er også helt fantastisk,det turkise Smeg-kjøleskapet kunne ikke vært mer perfekt!!!Og fargen tas igjen i små detaljer her og der og skaper helhet!*love*


Nå er jeg ikke så hypp på vin,men det er vanskelig å ikke la seg imponere av denne samlingen...eller den koslige spisekroken heller!Oh la la!


Jeg Oh la la´er videre når jeg titter inn i garderoben...og slår over til en Hallelujah etterhvert.Divaen i meg får abstinenser.dette var laaaangt i fra en husmors hverdag,hihi ;)


Det er det som er så bra...man kan om ikke annet drømme seg litt bort og det var det ikke vanskelig for meg å gjøre i denne leiligheten!Se de små detaljene....sukk!


Stilen er grandios også på det aller helligste...
er man diva så er man diva!


Og her er "fruen i huset" - Lizzie Carney som jobber i firmaet Eurotrash som importerer antikviteter og vintage i stor stil.
Ikke vanskelig å se utifra hennes fantastiske hjem,eller hur?

5 kommentarer:

 1. Flotte bilder du har vist. Jeg elsker en dæsj med rosa... helt avhengig. Da a er det fint at de andre fargene er nøytrale. Her er det nydelige kontraster.
  Jeg vil ønske deg et godt nytt år og god bedringsklem sendes :)

  SvarSlett
 2. Kære Tove
  Rigtig god bedring til dig her fra pas nu godt på dig selv og blive bare under tæppet !! Du kan måske kigge mere på fine billeder og drømme :)
  Kæmpe knus Diana

  SvarSlett
 3. Flotte inspirerende bilder både i dett og forrige innlegg. Jeg regner med at det ikke er plass til hverken skitne eller rene klær på vaskerommet i forrige innlegg, og hva i alle dager skal de med så mye hyssing? Hadde jeg hatt så mye glass på mitt vaskerom måtte jeg ha tørket støv hver eneste dag, hvis jeg hadde funnet noe under alle klærne, he, he. Men fantastisk lekkert var det. Jeg ønsker deg god bedring, håper du er på beina snart og kan iverksette noe av det du vil igang med :o) Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. HERLIGE BILDER!
  UFFA DÅ NÅ MÅ DU TA TRANEN DIN OG BLI FRISK:)))
  ØNSKER DEG GOD BEDRING MIN VENN OG EN VAKKER SØNDAG
  KLEM ELI:))

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)