fredag 4. januar 2013

Jeg er vel ikke den eneste...


....som må kikke både en og to og tre ganger på alle desse bildene av dette utrolig vakre,koslige og gjennomførte hjemmet?


 

stilen er rustikk,lys og landlig med tøffe detaljer...dette arbeidsrommet/kontoret falt jeg pladask for og kjenner inspirasjonen flomme uti hver eneste celle og jeg får umiddelbar lyst og trang til å gyve løs på vårt eget kontor...som ender opp med å være "stable-inn-alt-rotet-rom" like fort som det er ryddet

  Her var det i alle fall orden i sysakene :)
Så stilig å pynte med glass med hyssing,trådsneller,knapper....


 Joda...det meste er stilig i dette hjemmet.Mitt eget hjem derimot,er midt i mellom alt...holder litt på med helgevasken,litt på med vekkrydding av julen,litt matlaging og nå blir det litt kontor også.Typisk meg...istedet for å ta en ting om gangen...men det er vel fordi det er mye oppi topplokket at jeg egentlig aller helst vil gjøre alt - skulle vøri blekksprut;)Lyst og lekkert...alle møbler har slip-covers...her bor det  (utrolig nok ) barn,som både får hoppe i sofaen og kose seg.Veldig greit med sofatrekk som kan vaskes!Herlig ton-i-ton!Bjelker i taket ja...flere som har lyst på det som dere vet ;)

Man kan vel ikke si det er så mye negativt å utsette på kjøkkenet heller... her er det både god plass og like lekkert som resten! 

Barna har fått helt upåklagelige rom de også,her ser dere husets unge mann sitt rom med mange tøffe elementer i industristil!
 Soverom og bad til husets unge dame  -  standsmessig ;)

 Vaskerommet tar nesten toppen av kransekaka - dette var da "unødvendig" lekkert eller ? Man kunne jo risikere at man koste seg mens man gyvet løs på fjellene med klesvask...men på den annen side sett så finnes det vel ikke fjell med klær hverken som skal vaskes eller strykes i  dette hjemmet???Man kan undres... ;) Skulle man likevel trenge en pause fra vaskerommet er det ikke på noen måte feil å gå ut og trekke frisk luft...overbygd veranda,såkalt "loggia",med deilige møbler nesten som om man skulle vært inne i en vanlig stue gjør lufteturen ganske så trivelig...man vil muligens ikke inn igjen tenker jeg - å lage seg sååå kompliserte problemstillinger i livet er vel helt unødvendig? 

Ja egentlig kunne man nesten bodd ute hele året her...det står ikke på kosefaktoren for å si det slik,og huset er vel situert et sted hvor temperaturen er god og varm i tillegg.Noen skal ha alt dere ;)Men jeg ville nok ikke byttet lell.Riktignok kunne jeg kanskje klart meg med litt mindre regndråper i løpet av et år,og det var jammen veeeeldig mye fint her...men enn så lenge er jeg fornøyd med det lille rydde-kontor-kicket som jeg fikk fra desse bildene jeg...
er ikke så storforlangende ;)
                          Image source

8 kommentarer:

 1. Å DÅNE HER SKULLI VI HA VØRI....
  FÅR VELL STARTE PÅ HELGEVASKEN HER..
  ØNSKER DEG EN FIN FREDAG SKJØNNE TOVEBLEKKSPRUT:))
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Herlighet for noen nydelige bilder av et aldeles
  lekkert, koselig og innbydende hjem:)

  Ønsker deg en finfin helg i det nye året:)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 3. Så fint det var. Her var en masse jeg kunne lide.
  Rigtig god weekend til dig søde Tove.
  Klem Lonni.

  SvarSlett
 4. Jag märker att jag bor på fel breddgrad, har för lite pengar och att mitt hem passar in på deras Loggia... :)

  men man kan inte få/ha allt...
  Men vem vet.. i nästa liv... :)

  Ha en mysig helg
  Kram Tina

  SvarSlett
 5. FINE BILDER.
  KAN JEG FÅ VITE HVILKET HJEM DE FØRSTE BILDENE ER FRA? BLOGGNAVN?
  MASSE FIN INSPIRASJON...

  HA EN FIN HELG.
  KLEM TOVE

  SvarSlett
 6. Härlig inspiration du bjuder på . Ha ett riktigt gott nytt år:)) kram Ulla

  SvarSlett
 7. ååå.... så flott!! Bare å drømme seg bort! Jeg pakker vekk jula, og leser til eksamen. men, om en uke, da starter vi med stua! gleder meg veldig til det ja!! :)

  kjøkkenet og vaskerommet var virkelig en drøm!! hele huset igrunn.. hvor fant du dette? :)

  SvarSlett
 8. Ser at det er et par av dere som lurer på hvor jeg fant desse nydelige bldene:-)
  De gangene jeg låner bilder fra nettet står kilden med link direkte link til siden nederst i alle innleggene mine..skrver f.eks image source som dere da bare kan klikke på og da

  kommer da direkte til opphavet:-)
  Hyggelig at så mange a dere likte bildene..dette hjemmet var vel ikke så veldig vanskelig å lke heller da,- jeg falt pladask jeg også:-)
  God helg alle sammen,så koslig å lese komentarene dere skriver..dere er bare gode altså :-)
  Toveklem:-)  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)