onsdag 19. desember 2012

You are crazy.......påstod sønnen i huset,da vi satt i bilen i går.Jeg humret godt inni meg og var tilbøyelig til å være enig...jeg føler meg gal både titt og ofte jeg!Men...visste egentlig guttungen hva crazy betyr ?
Jeg måtte høre med han!Og akkurat som jeg tenkte,så hadde han ikke peiling på hva som kom ut av munnen sin.Så jeg forklarte at crazy det betyr gal!Da lo han godt:"Hahaha,jammen da e du vertfall crazy!"


Når frøkena ved siden av skjønte hva det var snakk om,kastet hun seg ivrig inn i samtalen og kunne meddele til morfar som agerte som privatsjåfør (den karen er dugandes til ALT ) at "jada,- gjett om mamma er gal,veit du ka ho he fønne på no dinna tullhøna?"

 "ho he tatt inn et juletre på badet!!!!"


Nå skal det sies at å beskrive greinene jeg satt oppi en urne som juletre var en smule overdrevet.Men der er jo en viss likhet så jeg skjønner sammenligningen.Utover det så kan jeg bare si jeg synes dette er det mest fornuftige jeg har gjort på lenge...hvorfor har jeg ikke kommet på dette før?Jeg bare elsker når idèer sånn helt ut av intet kommer og banker på hjernebarken og settes ut i live - 
det pleier å fungere mye bedre enn å gå og gruble på ting og vente på inspirasjon og aha-opplevelser!Da kommer de sjelden....
Og slike idèer kan ofte gå utover der praktiske,siden de er så gode at de bare å gjennomføres,sånn helt objektivt sett selvfølgelig ;)
Det kan nemlig bli svært komplisert å føhne håret de nærmeste ukene siden den gamle døren fikk flytte på seg og nå skjuler badets eneste stikk-kontakt.Sånn i tilfelle noen lurer om de treffer på meg og sveisen muligens er så som så.Det er selvfølgelig helt utvilsomt mye viktigere at badet ser fint ut enn jeg selv!!!Joda...kanskje er jeg litt gal?Men det er jo jul folkens,da er det lov å gå litt amok,så

let's go crazy :)
1 kommentar:

  1. Det var et gøy innlegg. Måtte smile litt :-) Mi mor sa alltid: "Det er bedre å være litt gal, enn helt normal" Den lever jeg etter! Helt enig i at det var flott med et tre på badet :) Ha en fin kveld.

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)