torsdag 20. desember 2012

timeless...


...en gammel reportasje fra Sköna Hem får gjøre øynene mine fornøyde på formiddagen i dag...sitter i senga enda og skal prøve å ta livet med ro...håper jeg ikke er like svimmel i dag som i går,da stod jeg rett og slett og svaiet!Så da blir det bloggings 


Helt i fra 2010 er denne reportasjen,men jammen er ikke leiligheten heidundrandes vakker enda spør du meg!
Det skrives om de som bor her at de ville ha rolige farger og skapte et hjem som var en hvileplass.
Det har de jammen klart,her var det både stilig,dust og avstemt.
Og om man plutselig får lyst på litt farve går det også an,bare å skifte ut litt småtteri her og der!!!!
Det kan virke som om det er mye mer rødt på vei inn i julen hos de fleste i år,kontra tidligere hvor det var nesten fy-fy?!


Slike hjem er ihvertfall billedskjønt,men det er nå litt mer liv i heimen med nisser og rødt og barnas fantastiske julekreasjoner av både doruller og annet...du fikk vel med deg at det var en barnefar som fikk stoppet juleverkstedet til en hel barnehage som lagde dorullnisser?Det var for uhygienisk å bruke mente han!!!De skulle visst gå over til tørkerullholdere!Det er slike mennesker man lurer på om man skal le eller gråte av..hysteri!!!


Hos oss blir det som navnet tilsier...et sammensurium!Rødt,hvitt,nisser og naturmaterialer :)


Men jau - det er nå berre lekkert ja!


Like stilig i hvert rom,med de samme nøytrale fargene!
Wow så gjennomført noen kan ha det!


Veldig,veldig lekkert til minste detalj ikke sant? Herlig arbeidsplass også forresten,skrivebordet er råstilig og med det gedigne gullspeilet i bakgrunn blir det helt nydelig og tøft!


Enda et glimt fra foreldresoverommet..her ligger pakkene ved fotenden...morgengaver kanskje? Senere i dag om jeg er noenlunde på beina skal jeg forresten vise dere årets innpakkingstema hos meg - er så fornøyd at jeg har nesten ikke godt av det;)


Dette barnerommet har jeg virkelig sett mye av på nettet.Det er ikke så veldig rart,så nydelig som det er!Enn om frøkena mi hadde likt denne stilen,men det betviles på det sterkeste.Godt man kan nyte slik nydlighet på bilder om ikke annet...
så kan man nyte hjemmekosen i sitt eget hjem når man løsriver seg fra data'n etterhvert.Prosjekt bad utartet seg...det ble ikke bare et lite juletre som kom inn...plutselig hadde jeg fått inn den gamle klesrullen og ommøblert og lekt møbeltapetserer og trekt opp igjen en fin benk jeg hadde der,så nå blir der virkelig litt artig synes jeg...men ikke helt i mål enda så jeg kjenner at det roper litt på meg det prosjektet også...så gøy å styre med noe man koser seg med,har ikke vett til å ta hverken pauser eller spise...kanskje det var derfor jeg var så svimmel i går?
Nå skal jeg ihvertfall stå opp...for nå er det ikke hverken drømmehjem som dette eller mitt eget hus som står først på listen
- i går ble det nemlig stekt pepperkakehus pluss kransekakestenger,og det tok knekken på meg så pyntingen måtte utsettes til i dag.Nå kommer ungene straks hjem fra skolen så det er bare å klargjøre pynte/spise-gildet...halve stasen er nok å få putte i munnen minst like mye som man pynter:)
I år tenkte jeg vi skulle pynte huset før vi limer det sammen,bare for å prøve den varianten...så slipper vi at det kan renne litt av glasuren og sånt...

trur eg tralala;)

2 kommentarer:

  1. Hej, hos mej är det jul i rött, grönt och grått.
    Sen till våren byter jag ut till pastellerna.
    Hoppas det går bra med Mr. Fibro och att han håller sig lugn över julen.
    Juleklem från Ulla

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)