torsdag 20. desember 2012

Nok et anfall....


...av prikkesjuka har slått til i heimen.Oppblussingsfasen tok riktignok litt tid denne gangen,det må være den berømte julestria som hindret cellene i å opptre normalt!Hjernecellene altså;)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

For det var kjærlighet ved første blikk da jeg gikk meg på desse rullene med prikka papir på Norli.
Hele verden stoppet opp,jeg stirret som besatt,men der og da kom fornuften på besøk og banket meg på skulderen og lurte på hva i all verden jeg skulle med et turkis,prikkete papir - noe så ujulsk!Men en forelskelse forsvinner sjelden ut av hodet med lynets hastighet,derfor har jeg gått og kjent på dette papiret og latt det godgjøre seg inni meg...og forelskelsen har rett og slett gått over til å bli ekte kjærlighet !
Og sånn plutselig for et par dager siden så kjente jeg at jeg måtte se sannheten i øynene...jeg kunne ikke leve uten papiret!
Må ha det...bare må ha det følelsen knocka out fornuften big time
- turen gikk rett tilbake til Norli!
Så skulle jeg tilfeldigvis videre til en annen bokhandel for å kjøpe noe fint papir til å klippe juletrepynt av,og da gikk turen til Bok & Media som selger masse Panduro varer også.


Og hva er det så jeg går meg på der?
Skjebnen folkens,skjebnen sier jeg bare!!!!!!


Nyyyydelige cut-out lapper fra Tilda,som matcher perfekt med det prikkete papiret!Hallelujah...jeg som ikke engang kikket etter det,og så går man seg på det helt tilfeldig!!!Lykke!
Og det var da jeg kom på at jeg hadde en liten bok med kort og tags som lignet veldig,som jeg kjøpte uti Fosnavågen en eller annen gang i høst.Jeg lette den fram fra glemselen med en gang jeg kom hjem,og det viste seg at den var fra samme serie:

 WinterbirdSå nå er jeg særdeles fornøyd med stoda her...det er bare å pakke inn de pakkene som har kommet i hus...her er den første ferdig og klar til overlevering!Og jeg som hadde tenkt å fortsette i samme stil som i fjor ,for jeg var veldig fornøyd med innpakkingen da også jeg...hvordan det så ut da kan du se her :)
Så med papiret klart er det bare innkjøp av gaver som gjenstår...har heldigvis ikke vært svimmel i dag så det er håp i hengende snøre ;)


2 kommentarer:

  1. Det var helt NYDELIG! Elsker turkis jeg da, så det var lett å falle for alle bildene her i dag =) Tusen takk for koselig hilsen hos meg og ha en strålende dag videre.

    SvarSlett
  2. Vilka superfina paket du gjort!!

    Önskar dig och din familj en riktigt GOD JUL!!

    Kraaam Tina

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)