mandag 3. desember 2012

Nå var det deilig....
...å få gjøre som den skjønne engelen her,sette seg nedpå baken!
Det er faktisk nesten så jeg undres om det noen gang har vært bedre?I dag har jeg stått på etter beste evne,og begynt bursdagsforberedelser til Martine sin dag på onsdag!Rommet hennes  ble så kjekt og fint etter en aldri så liten ommøblering,og en ikke liten stund med opp-plukking av alskens småtteri tilhørende enten Polly Pocket eller Barbie!Justin Bieber sengesett på sengen,nyvasket gulv og nå er det nesten klart til det braker løs.I dag delte frøkena ut invitasjoner på skolen til klassevenninene sine,Justin Bieber invitasjon selvsagt.De hadde visst bare ledd av henne og sagt hun var hjernevasket,noe moren er tilbøyelig til å være særdeles enig i :)
Litt kokkelering har jeg også bedrevet,så nå har jeg klar både karbonader,pizzafyll og tacokjøttdeig i fryseren!Godt med alt som er gjort,men jammen tar det på skrotten dette styret.Er ganske så kaputt må det innrømmes,men det er frøkena vel verdt!!!!
Nå skal jeg jammen kose meg her på sofaen en liten stund med en liten runde i blogglandia,dersom jeg ikke sovner da....
men kjenner jeg dere rett så er det så mye fint å se med dere at man heller sperrer opp øynene istedet for å lukke dem :)

takk for fin inspirasjon hos dere alle!


3 kommentarer:

 1. SKJØNNE TOVE SÅ FLINK DU ER!
  JEG HAR SAMME ENGELEN SOM DEG:)
  JEG VAR FLINK I DAG KJØRTE BIL SOM BARE DET ...TETT;)))
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Så flink du er da :)

  Nyt livet og ha en flott uke!

  Klem

  SvarSlett
 3. Søte, snille gode du:-)!!!!! Tusen takk for herlig kommentar, den varmet godt:-)!!! Det blir blogging hver dag til julaften, blir spennende å se om jeg klarer det;-)!! Gratulerer med dagen på forskudd til skjønne Martine!
  Ha en herlig uke og kos deg masse!!
  Klemmer

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)