torsdag 13. desember 2012

Det krysses av...

..på listen over "to do" ting,og hvert eneste kryss gir sanneligen en aldri så liten lykkefølelse!Mer skal det ikke til,i desse tider :)
I går for eksempel,fikk jeg endelig ungene med meg ut for å ta bilder,og det må ha vært meningen,for det ble så magisk ute at det var helt uvirkelig,med helt rosa himmel som gjenspeilte seg i sjøen som også ble rosa.Akkurat denne stunden var det altså av vi kom oss ut av dørene og skulle ta bilder,og akkurat når vi var ferdige med knipsingen så gikk øyeblikket over!Meant to be,spør du meg!
Så nå har jeg bildene,nå gjenstår elimineringen og redigeringen så skal det bli julekort i år også!Desse bildene er bare et knippe av de jeg tok...jeg har så mange fine at jeg skal nok få slite med å velge!
Som om ikke dette var nok å glise av i går,så er jeg veldig fornøyd med at jeg og ungene også fikk bakt julemenn!Eller julemanna som vi sier!Brett etter brett ble stekt så nå har vi nok julemanna til laaangt utpå nyåret...
Det var selvfølgelig veldig mye jeg tenkte skulle gjøres som ikke ble gjort,men jeg velger å fokusere på det positive så får vi ta alt det andre litt etter litt.Å gå og ha dårlig samvittighet over slike ting er bare tull har jeg blitt fortalt!Og kanskje kan jeg sette litt flere kryss på listen i dag?


O lykke :)


4 kommentarer:

 1. Hei, og takk for hyggelig kommentar inne hos meg:) Fantastisk flotte bilder du har tatt og så skjønne barna dine er :)Noen ganger klaffer bare alt og det er så herlig. Min to-do liste i år ble veldig lang, da det dukket opp en fantastisk mulighet for oss for en bitte-liten stund siden.. Mannen i huset jobber som ingeniør mot offshore og fikk tilbud om et prosjekt i Indonesia over 3 mnd. Dette kunne vi ikke si nei til, og det ble plutselig mye å ordne :)Så bloggingen min har ikke blitt prioritert i denne perioden.

  SvarSlett
 2. Så nydelige bilder du tok, og det er jammen ofte slik som du sier, at det er slike magiske øyeblikk..akkurat med rosa himmel.. og det helt riktige lyset, men så er det plutselig over!:)Skjønne unger og kanin..herlig!:)Hilsen Else Britt:)

  SvarSlett
 3. HERLIGE GULLUNGER DU HAR TOVEMOR!
  BILDENE ER HELT BEDÅRENDE
  FIN DAG TIL DEG OG DINE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. Flotte bilder av flotte barn.
  Jeg har enda ikke somlet meg i gang med julekort, det kommer muligens.
  Baking har det heller ikke blitt noe av, men jeg har enda ikke begynt å stresse.
  Foreløpig tar vi tingene helt med ro og koser oss på veien.
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)