onsdag 12. desember 2012

desember-brud?

Er du brud i Desember må vel dette være den perfekte bukett? Helt fantastisk nydelig!Det er vel ikke noen hemmelighet at jeg drømmer om eget bryllup,men akkurat desember-brud kunne jeg ikke tenke meg å være...det er liksom nok som skjer den måneden med jul og masse bursdager!Men klart....om et frieri skulle dukke opp skal slett ikke jeg springe å gjemme meg!Faktisk,så synes jeg dagen i dag kunne være en helt ypperlig og spesiell dag å fri på,sånn i tilfelle noen som er ute på forretningsreise sitter på ei ferge eller noe lignende og titter inn på sammensuriumet på ipad'en sin.Det er jo den 12.12.12 i dag - en helt spesiell dato og ikke kommer vi til å oppleve en slik dato igjen i våre levetid
- så hvorfor ikke gjøre dagen enda mer spesiell???

det var et hint ja!

3 kommentarer:

 1. Hehe håper han tar hintet ;-)
  Mannen min har faktisk bursdag i dag!
  Ganske kul dato å fylle år på også ;-)

  Fortsatt fin førjulstid fine Tove!
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 2. :)

  Da vet han iallfall hva du ønsker deg til "jul"!

  Nydelig brud du viser fram, men i overkant kaldt å være så dårlig kledd, vil jeg tro. Kan hende har hun mammelukker under?

  SvarSlett
 3. Heisann,Tove, dette var en nydelig bukett!:)Håper du har det fint i adventstiden,takk for hilsen på bloggen - kjempekoselig!:)Tida har gått fort etter bloggtreffet, det var så trivelig å prate med deg!:)Klem fra Else Britt:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)