tirsdag 13. november 2012

Må man,så må man...




...og akkurat nu var stunden kommet!Kroppen ropte etter hvile,sofaen var innbydende,ungene ferdige med leksene,middagen unnagjort og spist så jeg lytter til kroppen og legger meg flat!!!!

Himmel så deilig :)


Prikken over i'en er å drømme seg litt vekk med vakre bilder som desse...hadde store tanker om å ta egne bilder i dag,men plutselig kokte dagen vekk i hundepelsstell!Koslig det også,og må gjøres.



 Hadde egentlig planer om å plukke mose og kongler og lete frem den kreative siden jeg innbiller meg sirkulerer inni meg enda...men det får jeg nok ta igjen en annen gang.I morgen går dagen vekk til legebesøk på sykehuset og bloggetreff senere på kvelden.Torsdag er det vaksine på en spent Linus og senere foreldremøte,og enda senere håndballtrening for Linus og samlingsstund for Martine og resten av 4.klassingene og foreldrer...tror dere ikke jenta skal opptre med Justin Bieber sang!!Så den kreative siden min får nok ligge i hi litt til..til helgen kanskje?Er det ikke det de sier i Vg-reklamen??


Det får bli når det blir sier jeg!!!


Nå kjenner jeg det ialle fall skal bli niks og nada en liten stund;)


3 kommentarer:

  1. Smukke smukke billeder elsker de duse farver..

    Ha´en dejlig aften

    Knus Susi

    SvarSlett
  2. Super fine bilder...igjen:) Håper du har fått koset deg og slappet av i kveld, for virker som dagen i morgen blir tøff;)

    God natt,

    Klem Mari

    SvarSlett
  3. Deilige bilder.
    Slapp av og kos deg.
    Vi er også inne i en travel tid, foreldresamtaler på skolen, styremøte, flyttehjelp, sykehus, legetimer osv Tiden strekker ikke til :)
    Ha en flott dag.
    Klem
    -Aileen

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.