mandag 12. november 2012

En romantisk kveld....
...og akkurat nå går det mot klimaks her når Emily snart skal ta sitt valg.Og ho gamla her storkosa seg...til og med Gubbisen er hjemme og smiler godt i skjegget ser jeg i sideblikket mitt...kan hende langt,langt...veldig langt der inne et sted så bor det en pitteliten romantiker?Har ikke merket så mye til det personlig,men når han i kveld sitter og gliser og ser fjollete ut både når det er Jakten på kjærligheten og Ungkarskvinnen så undrer jeg meg sannelig!


At jeg er romantisk er ihvertfall hevet over enhver tvil,og jeg blir ikke mindre romantisk eller sugen på romantikk av mandagskveldene!!!
Tvert i mot!!!Jeg vil ha en overdose romantikk fortere enn svint ?Kan man tørre håpe på at Gubben tar til seg noe som helst lærdom og inspirasjon av kvelden?Ytterst tvilsomt!!!!Dette kommer aldri til å skje: Gubben og Gamla liggende på gulvet på et bibliotek i Praha og titte oppi taket.Jeg kunne nok enkelt ha gjort det,men det blir nok alene!Eller fra Jakten på kjærligheten:Gubben tar meg med til kjærlighetsbroen og leter frem en gravert hengelås!Særlig...
Sannelig godt å ha slike program å drømme seg litt vekk i - så får man trøste seg med det og faktisk være glad og takknemlig for det man har...om enn det ikke er den mest romantiske Gubben å ha ;)

Skål for kjærleiken!

pictures via pinterest & Style me Pretty

7 kommentarer:

 1. Kjenner meg litt igjen i gubben din, jeg, Ikke er jeg særlig romantisk anlagt, men noen titt på Jakten på kjærleiken og Ungkarskvinnen kan jeg alltids ta.

  Litt morsomt å se forskjellen i fremstillingen av norsk og amerikanske kjælighet!

  SvarSlett
 2. ti hi tove du er så god!
  kjærligheten lenge leve<3
  klemmer i fleng fra eli:)

  SvarSlett
 3. Love ....sleep well.....dream soft......till tomorrow......love Ria.....xxx

  SvarSlett
 4. Lenge leve romantikken ;-)
  Hi hi
  Klem

  SvarSlett
 5. Ha, ha, :) Må flire litt, de fleste kjenner seg vel litt igjen i dette.
  Jeg gjør ihvertfall det, selv om gubben titt og stadig glimter til med litt romantikk.
  Jakten på kjærligheten og Ungkarskvinnen ser jeg ikke på i det hele tatt, strengt tatt er det veldig sjelden jeg ser på TV.
  Klem

  SvarSlett
 6. nydelige bilder :) romatikk i hverdagen er jo herig, blir bare litt lite av det.. men tenker at jeg burde vel kanskje være flinkere på det sjøl også, så kanskje det kommer ;)

  SvarSlett
 7. Länge leve romantiken... :)
  ja du romantiken i vardagen kan komma lite på efterkälken ibland...

  Kram Tina

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)