torsdag 22. november 2012

Ikke bare snikende ulltepper....


... i dag var det nemlig noe annet som sneik seg inn i heimen.For når jeg hadde kjøpt rød oppvask-kost tenkte jeg med meg selv:
"Neeeei,bette'dej - her kan ej like godt henge opp julegardinene!"


 Hadde bestemt meg for å vente med julepyntinga til første desember,
men når gjengen rundt frokosten i dag fant ut at det bare er 8 dager igjen til første kalendergave skal åpnes,ja da nærmer det seg fort!
Og siden begynnelsen av Desember også byr på bursdagsfeiring av Martine-mor og det dermed med nok styr og stell med forberedelser og selskapeligheter,tenkte jeg jeg like godt kunne slå til i dag.


Og koslig blei det:)

De to Mailegnissekalenderne har allerede ventet en god stund,og begynner å bli sånn passe lei av ventetiden,de har "litt" å bære på kan du trygt si...men ikke alt er hva det ser ut til...noen av pakkene er særdeles store og mystifistiske men det er selvfølgelig bare lureri!Litt spaning i kvardagen lyt vi ha ;)


Og mens andre av husets firbeinte stille og lydløst sneik seg oppi sofaen på stuen mens jeg styrte på på kjøkkenet,kom denne frøkena og måtte teste kjøkkenbenken som hadde fått "juleantrekk"!
Ser ut som om Wilma er fornøyd!


Og jammen ble jeg også fornøyd.Det er like koslig hvert år å henge opp julegardinene - har hatt dem i mange år men er like glad i dem!
Og i år føles det nesten som om det ble enda kosligere enn før,
gardinene og det røde passer veldig godt med den gamle ovnen vi flyttet inn på kjøkkenet tidligere i høst:)


Dessverre er ikke bildekvaliteten like mye å rope hurra for...i dag har det vært grått både ute og inne så bilder deretter...
men det ble nå et lite glimt inn til oss og kjøkkenet nesten ferdig pyntet til jul...

1 kommentar:

  1. WAW SÅ UTROLI KOSELIG !
    HER KUNNE JEG VERT OG SKRAVLET MED DEG I TIMESVIS:)
    KLEM ELI:)

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)