lørdag 15. september 2012

Klin umulig.......men jeg prøver lell!

Å ta bilde på Martines rom er nemlig så og si umulig.Hun har vindu,men siden vi bygde stor veranda over det som også er hennes rom,har det rett og slett blitt mye mørkere der,og når kameraet mitt heller ikke er så altfor samarbeidsvillig når lyset er dårlig så blir altså bildekvaliteten så som så!Øsepøseregnværet bidrar heller ikke til bedre lys akkurat!Det får heller våge seg,gøy å vise frem resultatet så langt!!!!
Martine sitt rom begynner nå å nærme seg sluttinspurten,- nå mangler nytt gulv,og en sovesofa og etter all sannsynlighet kommer vel mor og datter til å investere i litt mer stæsj kjenner jeg dem rett,hihi!Se forresten den supre boksen i "sølv" jeg   fant på Kremmerhuset,så kjekk og fin
til frøkenas x antall Littlest Pet Shop figurer og samtidig pynter den opp på rommet hennes!!Godt kjøp !
Knottene som jeg har brukt til knaggrekken under er også stort sett fra Kremmerhuset som har kjempeutvalg i sådant:)


 Og da vi faktisk her en dag egentlig skulle titte på gulvbelegg så ble det til at vi tok en runde innom tapetavdelingen på Obs Bygg og Bo også,siden vi lenge og vel og muligens enda lengre enn det har hatt problem med å finne tapet...som dattera liker og moren godtar!Det som ingen trodde var mulig,skjedde så fort at før vi visste ordet av det hadde vi kommet oss hjem og begynt å tapetsere veggen som så lenge hadde ventet på fornying!!!
Sånn kan det gå...og jeg liker det best når det skjer sånn også.
Finne noe man faller for der og da,kjøpe,bli ferdig med det!!!Jenta fant en tapet hun likte sporenstreks,og med tanke på at hun egentlig helst ville ha svart tapet i det allerede mørke rommet var det bare å benytte sjansen og slå til mens hun var i det humøret!!Nå blir det også mye tøffere med svart sovesofa og detaljer som får komme til sin rett med den lysere bakgrunnen.At tapeten har "jeg elsker deg" på forskjellige språk kan vel kanskje også komme godt med senere i livet hennes?
Ikke godt å vite,og ikke vil jeg vite det heller tror jeg,hihi :)


Leeeekre puter fra Eightmood!


At jenta er Justin Bieber fan er vel ikke vanskelig å skjønne...
og gjett om hun ble "fan" ved første øyekast da hun kom over taperullholderen formet som en stilettsko!Dååån!!!!Sparegrisen i svart velour med diamantøyne var visst også midt i blinken,og blir nå jevnt og trutt matet og er forhåpentligvis sprekkferdig og stappet til mars nesten år,og Justin-konsert i London!


De fine lampettene kjøpte jeg på Bohus,var heldig og kom over dem på salg .40 % avslag gjør på seg det...og var glimrende siden jeg lenge hadde tenkt å kjøpe nettopp desse,Skjermene er ikke fullt så rosa som det kan se ut som på bildet,men heller mer lilla.


Og premien til dagens mest uklare bilde går til..nettopp dette ;)
Men tapeten med puddelen (fra Scandinavian Surface) er jo sååå kul at den måtte få bli med,samt det flotte speilet trulta fikk i julegave i fjor...det blir ekstremt godt benyttet til å speile seg i må vite!!!!!Hunden som selvsagt egentlig burde være en afghansk mynde sitter på et bord og har sko i både munnen og på gulvet rundt seg..veldig stilig,og unge jenter og sko og sånt...
ja det hører vel sammen?Denne liker ihvertfall denne jenta!
( ref. taperullholder!) Nå begynner både Martine og jeg å bli fornøyd med utviklingen og resultatet så langt...jeg har prøvd å la Martine sin smak ligge til grunn når vi har pusset opp...det er tross alt hun som skal bo her og ikke moren,så selv om jeg kanskje hadde gjort andre valg så har vi møttes på halvveien og at begge er fornøyd og spesielt hovedpersonen selv er godt å vite
 - tapeten er forresten fra belgiske Deco-Print,boken heter "More Than Words" og de har så mye tøft til ungdommen,ta en titt!!!
Best av alt,foruten all den tøffe designen,var prisen.198,- for en rull.Trodde ikke det fantes så billig tapet lengre...glede :)
De jeg vanligvis pleier å kjøpe koster fra tusen og oppover!!(Au)
Nå spørs det da om jeg finner gulv som glir igjennom sensuren?


6 kommentarer:

 1. Å HELDIGE MARTINE SÅ TØFFT DETTE BLE!
  TRINE SITT ROM STÅR FOR TUR HER I HUSET!
  VI HAR FUNNET GARDINER ,FARGEN PÅ MALING OG NÅ ER VI PÅ LEIT ETTER EN TAPET;)
  TENKER MARTINE ER PÅ ROMET SITT HELE DAGEN NÅ:)
  SUPER SØNDAG TIL DERE !
  KLEM FRA ELI:)

  SvarSlett
 2. Heisann:)
  Så flott rom, tenker jenta er grådig fornøyd:)
  Masse flotte detaljer:)

  Ønsker deg en finfin høstsøndag:)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 3. Kjempestilig jenterom.
  Vi er ferdig med rommene til de tre minste, men de to eldste sine rom er ikke ferdig. De bruker rommene, men mangler den siste finish.
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei

  Har funnet akkurat samme tapet til min datter, men er usikker på hvilke farge jeg skal male resten av rommet med? Har du tips

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Hei!:) Hvor kjøpte du den sparegrisen? Har en jente so har så utrolig lyst på en slik selv!;)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)