fredag 1. juni 2012

Kompromiss inngått....


...med meg selv!For en stund siden kjøpte jeg nemlig denne lampen på Åhlens,og i dag har den endelig kommet opp...den henger iallefall oppi taket og dingler,selv om ikke strømmen er tilkoblet enda da...tror jeg må smiske meg til litt hjelp der!
Egentlig var det en heeelt annen lampe på Details i Ålebyen jeg hadde lyst på,men istedet for å koste 5oo kroner slik som denne,så var der plutselig en null til bakom!!!Og den nullen svir godt i lommeboka...
Og siden jeg var så flink til å kompromissere med meg selv kan jeg nå kanskje inngå et nytt kompromiss med Gubben.Jeg har nemlig sluppet bomben!Fortalt om et visst skap...og lagt frem forslag om spleising.Stakkaren såg omtrent ut som nokken beit han i rompa,-
grimasen vitnet ikke akkurat om umiddelbar begeistring..og tror dere det hjalp noe å fortelle at det var både gammelt og franskt?"Snøft" var vel alt jeg hørte til de særdeles viktige opplysningene!
Men jeg lar det synke inn sakte men sikkert og har store forhåpninger om at gårsdagens deilige biff,alle de fine komplimentene og videre smiskeplaner gir resultat!(Han kan forresten få biff i dag også han,hihi...)


Jeg gliser uansett veldig fornøyd så langt for å fått skiftet ut lampen som hang her tidligere - det gjorde saktens underverk.
Da skal jeg bearbeide og godgjøre Gubben videre...fredda' og greier vet dere...så får vi se om det kan skje nok et mirakel !
Wish me luck folkens,denne tausa gir ikke opp!

Fin fredag:)

1 kommentar:

  1. En sådan fin lampa, på Åhlens? Och priset var ju överkomligt också.
    Jag såg skåpet från förra inlägget och du får ta till vilka metoder som helst för det är skåpet värt!!! Jätte fint!!
    Ha en fin kväll,
    /Cia

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)