mandag 6. februar 2012

den perfekte....


...harmoni???


Det kan da vel ikke bli mye bedre enn dette spør du meg,her er virkelig fargene ton i ton på et lekkert vis  og til og med bikkja står i stil.Men jeg vil nå påstå at en cremefarget eller grå/blå afghaner hadde vært enda lekrere selvfølgelig da...sånn aldeles helt objektivt naturligvis:)
(For ordens skyld;joda det finnes blå afghanske mynder,- et faguttrykk på farge naturligvis,de er ikke akurat blå sånn i virkeligheten da,mer lilla/grå)





Se så nydelig det er med litt rosa og lilla til de gråblå veggene,og de beige/lyse møblene...en fargekombinasjon jeg er ytterst svak for nowadays.
(Har du hørt det før sa du????)(Jada,det kan være hakk i plata her av og til)
















Lekkert med elementer fra naturen her og der,det gir liksom en ekstra spiss og tøffer opp rommene! 
Kanskje må jeg ut i naturen på jakt etter noe spennende
kjenner jeg...


Nyyydelig kombinasjon av "kopper & kar" - de lekre fargene går igjen og man kan vel ikke si annet at dette er gjennomført til fingerspissene....
alt er så fint at igrunnen og bunnen så burde den/de personene som bor her rett og slett la skapdørene være åpne hele tiden...alt for fint til å gjemmes!!!!







Utsiden er minst like fin som innsiden...deilige marrokanske sementfliser på gulvet ut fra soverommet her der vinden på dette bildet blåser helt perfekt i den lette luftige gardinen.Marokkanske sementfliser er det lekreste jeg vet om på gulv-fronten for tiden,håper inderlig jeg finner et prosjekt jeg kan bruke det på
en gang i fremtiden...det mååå jo ikke være gulv heller da for den del!

Aaah ser ikke dette helt herlig ut....joda,visst kan man lengte etter sol og sommer..i det minste vår når man ser slike bilder...og det hjelper ikke at det pissregner ute her i dag!Men jeg står nå på mitt som det stabeistet jeg er og vil ha enda mer (skikkelig) vinter og snø før våren skal få komme på rett!

Har nettopp sett på nyhetskanalen og sett den frastøtende sinnsyke ABB i retten på fengslingsmøte....fysjom for en ufyselig type.Var det opp til meg...skulle vi IKKE bygd eget "psykehus" til han,jeg hadde rett og slett seigpint han til den sanne død!Hvorfor kaste vekk pengene på et slikt svin,- gi heller alle pengene som brukes på han til de eldre...de har ikke tv og data på rommet....

Så nå det var godt å få sette seg ned en liten stakket stund ved Mc´en og drømme seg litt bort.Jeg er jo så hissig at jeg ikke har helt godt av det,men synes bare det er så forferdelig at galningen skal få stå og hilse på sitt kvalme vis,det var jo nesten sånn at fysakken koste seg der han satt og smilte fornøyd!

Nei!Niks!No way!Vil ikke tenke mer på det!Fortsetter min lille bloggestund og drømmer meg heller litt mer bort,så kanskje jeg får inspirasjon til heimlige sysler utover kvelden.For Broen som jeg så godt liker å se...den har jeg og Gubben sett ferdig.Det ble for spennende å la vær.For en serie.Sååå spennende!
Så i kveld har jeg bestemt meg for å kose meg uten tv...Gubben spiller Bridge og jeg er "alene hjemme" når ungene har kommet i seng så  jeg skal lete frem strikketøyet,tørke litt støv,børste litt pelser,høre på musikk...
Men kjære TvNorge eller Fem...nå vil jeg ha siste Ungkaren altså(The Bachelor)!
Helst neste mandag.For mandagene det er faktisk min egen lille

kosedag:)


via 


3 kommentarer:

  1. I cannot read the text to know whether this is your home or not, but the gray rooms are BEAUTIFUL!!!
    Stacy

    SvarSlett
  2. Kjempefine bilder du viser, masse inspirajson! Takk for at du deler:))

    Klem Janne:)

    SvarSlett
  3. Så harmoniska och vackra bilder!!! Kramar

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.