torsdag 10. november 2011

Gubbe-godis...


via

...som kjent sak er for dere som finner på å besøke sammensuriumet innimellom så går min kjære samboer oftest under navnet Gubben her inne.Av ukjent årsak.Kjært barn har mange navn!På mobilen min er han oppført som Gullet.Ikke bare elendighet med andre ord.En ting som Gubbegullet mitt med stor sannsynlighet har til felles med svært mange av samme kjønn,er svakheten for alt innen tv/telefon/gagdets og hva det nå heter alt det styret der.Og han drømmer om en hjemmekino...sånn "en vakker dag" (den dagen er vel velkjent for de fleste!?) I dag tenkte jeg at jeg skulle komme med et innspill i saken,for bråttsleg ble også min interesse for et sådant rom vekket til live.Og grunnen til det er selvsagt desse bildene.Her ser mamsen for seg høøøøy trivselsfaktor,gode filmer,popcorn,cola,smågodt...kan man håpe på en armkrok også mon tro?ja jeg har "trua" jeg -

en vakker dag;)


5 kommentarer:

 1. Charmigt! önskar dig en fin fredag. Kram Johanna

  SvarSlett
 2. "ja, en vacker dag"....så tänker vi med...min gubbe vill med ha en hemmabio...och jag sitter gärna armkrok i soffan med honom...kramis semlan

  SvarSlett
 3. ÅÅÅ:D Det var utrolig flott! Hadde ikke gjort meg noe å hatt den kinoen nei:D

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Wow! Kinolerret oppå peisen har jeg ikke tenkt på.
  Vi har bare et stusslig bittelite TV som har sett sine beste dager. Må jo gjøre noe med det før eller senere. Kanskje dette var noe å tenke på?
  TV er alltid vanskelig å plassere, syns jeg.

  SvarSlett
 5. Min man har inte bara svaghet för elektroniken utan också allt som brummar. Traktorer, lastbilar och annat. Ser på mitt barnbarn Arvid att han redan är likadan med allt vad fordon heter, det måste sitta i de manliga generna...ler.
  Idag har jag varit och sett på ett matsalsrum hos en bekant som jag skall göra min juldukning i, så nu är jag full av inspiration. Att sen hitta två jul-inrednings magasin i brevlådan. gör mig ju inte mindre inspirerad.
  Ha en mysig fredag och en skön helg!
  Kram Pia

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)