torsdag 10. november 2011

Do we mind....

      ...enjoying pictures like these?
Nei...det er i grunnen og bunnen aldri feil for min del ihvertfall!
(Sånn hvis man ser bort fra de gangene man helst skulle gjort noe annet enn akkurat å sitte med snyteskaftet nesten inni pc'n!
Ved nærmere ettertanke er det .....alltid!OOops!!!!)
Men nå skal ikke panikken ta meg.For vi må være litt realistiske oppi det hele.For hva skjer med meg når jeg ser på slike bilder?
Riktignok starter det som regel med noen komatiske minutter i første omgang hvor kontakt med sammensuriumdamen er umulig.Men når hun så livner til har det med stor sannsynlighet kommet noe godt ut av det,for da har hun antageligvis fått gode idèer og inspirasjon til  å sette seg selv i sving innenfor husets fire vegger!
Det kan til tider gå utover andre familiemedlemmer,som for eksempel den såkalte bedre halvdel og for ikke å snakke som min flinke pappa!
Idèer såvel som arbeidsoppgaver blir tildelt...innimellom med blandet mottagelse!Men det blir som regel som jeg vil til slutt.
Og da er konklusjonen såre enkel for min del....
å nyte bilder som dette er en livsnødvendighet og kan sannelig ikke gjøre annet enn god nytte for seg!!!(Selvbedrageri sa du?)                     ...la meg leve i troen!!!;)

 Det gir ihvertfall en veldig god stund.Mamma inni sin egen lille
drømmeboble,hvor alt er bare herlig.Så når hun våkner til virkeligheten så tar hun den herlige følelsen med seg.Energi og sånt.
Det er ihvertfall aldri feil!

via

 Synes du at det er feil med så mange forskjellige stoler rundt bordet forresten? Det synes ikke jeg,tvertimot er det sååå sjarmerende og artig,og når jeg en gang skal ha nye kjøkkenstoler blir det på denne måten.Just nu har jeg Tolixlignende stoler fra Living,veldig tøffe,men det aner meg at dette med Tolix kommer til  nå sin topp...overeksponering kalles det vel når det blir så mye av en ting at det bare blir full stopp....ting når sin topp!


Gamle møbler og ting og tang har jeg alltid likt og det kommer nok ikke til  forandre seg.Lurer på om det kommer til å se ut som vi lever i et museum til slutt?Eller skraphandler?Hebbe lille :)

Nei,sanneleg det seier eg dykk: klarer man å blande det nye med det gamle så kan man forandre uttrykk og lage det miljøet man vil...
lage hjemmet personlig og uten make.That's the goal.Men å la seg inspireres av bilder som desse er aldri feil likevel!!!!
2 kommentarer:

 1. For et fantastisk herlig innlegg-.-- Du skriver jo rå bra... og tror det er mange som har det slik at de er flinke og finne arbeids oppgaver til den bedre halv del..Jeg kjenner meg iallefall igjen...

  OG bildene ja de nyter jeg O=))*

  Kerstin

  SvarSlett
 2. FLOTT INNLEGG, OG FLOTTE BILDER.
  SPENNENDE ROM DU VISER BILDER AV. MYE Å SE PÅ. SE NØYE PÅ...
  ARTIG Å FØLGE DEG OG BLOGGEN DIN.
  ØNSKER DEG EN RIKTIG GOD HELG.

  KLEM TOVE

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)