søndag 23. oktober 2011

Morgenstund har
...gull i munn?

Jepp!Ihvertfall i dag.Eller for min del hver dag,jeg er absolutt på toppnivå på morgenen,så daler det nedover i bratt bakke utover dagen og kvelden....men når himmelen lager det vakreste maleri av rosatoner,det hverken regner eller blåser og det er søndag og fredelig...da er det ekstra godt å stå opp altså!

Har knipset litt bilder fra frokostbordet i dag...og ikke minst stolene som fikk  behandling i hele går.Fikk nemlig en idè om å male på navnene våre på hver sin stol,for å ta en vri!Ble visst en liten vri med navnene også...Linus'en,Martinemor,Gubben og Madamen.Der burde jo egentlig stått Gamla da.For å være litt solidarisk med Gubben.Men når Gamla i huset nekter å innse realitetene og sin faktiske alder syntes hun nok at hun heller kan være en Madam;)

Og nå som siste bokstav ble malt i morgentimene og prosjektet var ferdig,var det selvsagt ekstra kjekt å dekke til søndagsfrokost.
Egg og Bacon er tradisjon,og da gjelder det å steke litt ekstra...
rundt kjøkkenbordet sirkulerer det nemlig som regel tre særdeles profesjonelle tiggere som gjerne vil ha rester...og mere til.
Ja hva skal man med oppvaskmaskin egentlig???;)
2 kommentarer:

  1. JÄTTEFINT med namn på stolarna....
    Ha en bra vecka.
    Ullaklem

    SvarSlett
  2. Hei søte deg! Takk for kjempehyggelig kommentar hos meg på shabby-bloggen! Stor klem fra Cecilie PS; råfine bilder - og veldig stilig med navn på stolene!

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)