søndag 23. oktober 2011

måtte bråstoppe...

nydelige detaljer!

...her en dag da jeg og ungene skulle ut og gå tur rundt Lille-Vannet i Spjelkavik! For plutselig oppdaget "sjåføren" et hus det hadde skjedd store forandringer med!!!Ytterst gledelige forandringer faktisk,ja så dramatisk var forbedringen at hun måtte meddele sine to barn at "nå unger,blir det en liten stopp...mamma må ta noen bilder!" Merkelig nok ble de to der bak ikke videre overrasket,det er slettes ikke første gangen moren deres må stoppe og ta bilde av noe!!!Det var ikke det beste fotoværet,men jeg måtte prøve å få dokumentert denne enestående forandringen,med alle de fantastiske detaljrikdommene!Drager på taket,nydelig listing,fargen er nydelig
(ikke så ulik vår nye husfarge faktisk)...og enda er det ikke ferdig.Kan ikke si annet enn jeg gleder meg til fortsettelsen av dette oppussings-prosjektet...kommer til å få nakkesleng-skader hver gang jeg kjører forbi må vite!Og så må jeg bare få konstatere at det var litt godt å se noen som ikke følger strømmen helt...det er nok av "nye" gamle hus som får nye vindu og nytt panel...i hvitt.Fint det,men det finnes alternativ!Som her!
vel verdt en stopp:)

4 kommentarer:

 1. Ah... grådig flott! Er så fint når gamle hus får en ansiktsløftning!
  Ha en fin y uke.
  Klem

  SvarSlett
 2. Flott hus. Skjønner at du stoppet opp og tok bilde. For en herlig ide med de stolene og navnene. Utrolig stilig. Enig i det du skriver hos meg om varmepumper - de er noen store men praktiske beist. Ha en fin uke.

  SvarSlett
 3. Så enig, nyydelig, så flott at noen tar så fint vare på et gammelt hus.
  Ønsker deg en fin uke...klem fra meg

  SvarSlett
 4. Dette er faktisk slik huset så ut opprinnelig, artig å følge med på for det så ut som en rønne før, med gamle og slitte asbestplater.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)