tirsdag 20. september 2011

prosjekt tv-skap...

...off og off,sukk og stønn,syt og klag!
Ja,nå ligger jeg her og oj' er meg...og har bestemt meg for at et prosjekt tv-skap må settes i sving,helst i går!!!
Tv er kjekt å ha,har nettopp sett på Otto the angry carpenter,og før det Hjelp han pusser opp...hjelp var et dekkende ord,hadde fått panikk om jeg kom hjem til rødt og blått kjøkken,Rosenborg-do,
kiwigrønt vaskerom med blått gulv osv.Men hver sin smak og slik skal det være,fruen taklet det ufattelig fint spør du meg!Her hadde det nok blitt heeeelt andre boller!Men det var slett ikke det jeg skulle frem til med dette innlegget her!Jeg har nemlig nå i årevis ergret meg over tv-skapet vårt,som knapt kan kalles noe skap,det er egentlig bare noen hyller.Som samler støv.Rekordstore mengder.Fortere enn svint.Og når det i tillegg ikke er videre fint å se på,må andre løsninger på banen.Så jeg vil og skal og ha meg et skap som jeg rett og slett kan klappe igjen dørene på når tv'n ikke er i bruk (for desse svære flatskjermene er jo egentlig ikke interiørmessig så veldig flatterende etter min mening)!Slik kan støvnivået også reduseres med drastiske mengder = aldri feil!
Så idag har jeg brukt litt tid på å kikke i blad og litt på data'n..
funnet noen her på Pinterest som er noenlunde "borti det" jeg ser for meg,men aner ikke hvilken farge enda.You like?
Nå gjenstår det å smiske litt med en annen i carpenter-faget jeg tilfeldigvis kjenner og som er veldig dyktig i tillegg,så kanskje det er håp i hengende snøre?Forresten fant jeg mange fine skap på Lauritz men de blir jo voldsomt dyre med frakt og toll og tull.
Skal du kjøpe et "gammelt" skap à la desse på bildene her i Norge må man bla ut med ganske mange tusenlapper-aaaalt for mange !Tittet også litt rundt i bruktbutikker noen runder men uten hell.Så dermed er det bare en løsning!Tar han hintet mon tro?

calling Handy Manny ;)

8 kommentarer:

 1. jag har just köpt mig ett gammalt linneskåp och gjort om till tvskåp;) http://njutbarating.blogspot.com/search/label/Vardagsrum
  Lycka till fina du. Kram Johanna

  SvarSlett
 2. Nå har jeg "nikket" med hodet gjennom hele innlegget ditt;)! Jeg vil også ha Tv-skap!!!!!! Har kikket og studert i flere mnd., men finner ingen løsning! Det største problemet er størrelsen på tv'n vår...den er for stoooor!! Gleder meg til å se hva du ender opp med=)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 3. Hehe miss Etsy herself ja. Følte meg litt truffet der gitt.
  Tc skal skulle jeg og så gjerne hatt,dvs jeg har et som kunne vært brukt. men den godeste gemalen har på tvn stor sett hele tiden på kveldene så er det lite vits i.dessuten hadde det blitt trangt for kopper og kar om tvn skulle okkupert det.;)
  Hjelp han pusser opp er skrekk scvenario ja, dog jeg tror igrunn gemalen ville fulgt ønskene mine så godt som mulig.

  SvarSlett
 4. Vem skulle inte vilja ha ett tv-skåp, men med vår stora plattskärm på väggen är det helt omöjligt...här fick jag ge mig sa mannen min ..en rejäl bra tv ska vi ha :)och så köpte han den största plattskärm man kan tänka sig....ha en fin dag, KRAM

  SvarSlett
 5. Som jeg skulle tenkt det selv. Tv'n er noe jeg gjerne skulle ha gjemt bort, det er altfor ruvende i et rom. Jeg har nedlagt protest om å kjøpe større tv enn 40 tommer, så jeg skal vel være fornøyd for det i alle fall.
  De skapene du viser er jo sååå fine! Prøv å følg med på Finn, det er utrolig mye fint som selges der, og du kan virkelig ha flaks. :) Male det kan du jo gjøre selv. Trenger ikke være nøye med penselen engang for å få til et slitt resultat (hvis det er det du vil ha). Har du en Frelsesarmé-butikk i nærgeten av deg, så har de også ofte møbler som kan være supre å lage til et oppussingsprosjekt.

  Tusen takk for tips om K9 shampoo-serie. Har vært inne på nettsiden og funnet norsk grossist. Nå skal jeg ut å kjøpe både shampoo og balsam. :)

  Ønsker deg en strålende onsdag!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 6. Åhhh, det grønne hjørneskab...måtte gerne flytte ind hos mig med det samme!!!

  God dag på sofaen....klem Helle

  SvarSlett
 7. Hej
  Jag tycker att MAries är läckrast det gröna, byggt av gamla dörrar...
  Ska oxå bygga mig ett någon gång då blir det oxå av gamla dörrar.
  kram
  sandra

  SvarSlett
 8. Hei! Mitt første besøk hos deg ;o)
  Tv skap ja, DET hadde vært tingen det!
  men over til noe annet, leste en kommentar av deg inne på Anette Willemines blogg, du ville prøve "kalk aking". Hva er det for noe?!

  Klem Anna

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)