tirsdag 13. september 2011

let's chill....


 ....ihvertfall er jeg veldig glad i det meste fra Chill Norway
- og jammen har de mye fint til trultemorene våre også,se her! Kjempetøffe klær,og super photo-shoot med festlige bilder!
Blir rett og slett fristet at jeg kunne tenkt meg alt på bildene til Martine jeg da.Og en del fra damekolleksjonen til meg selv også selvfølgelig,men det har nå engang blitt sånn at siden det er så gøy å shoppe til ungene så kjøper man heller til dem enn seg selv,ihvertfall gjør jeg det.Lurer litt på om jeg ikke må prøve å få tak i den pudderrosa jakken der..synes den var så tøff!Kunne tenkt meg selv også rett og slett.Men det er jo nesten voksenklær til barn dette her...slik har det blitt med en del merker...er det bra eller ikke?Begynner motepresset for tidlig på denne måten?Eller er det bar vi mødrene som er galne...kanskje ikke jentene selv bryr seg så mye om dette?Får ungene våre være unger lenge nok,kles-messig?Jeg synes det er bare gøy med tøffe og skjønne klær...men er det mine egne lyster jeg tilfredstiller?

Når det er sagt så kunne jeg veldig godt tenkt meg Hunter-støvler til Martine-mor også da ( og Jimmy Choo Hunter til meg selv)Hmmm...
alle desse lystene altså;P

1 kommentar:

  1. Hi hi du är visst ordentligt shopping sugen låter det som. Vilket land du bor i vännen, jag tror jag emigrerar ;) Ha nu en mysig kväll!
    Kram Pia

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)