søndag 25. september 2011

kjøkkenglimt...glimt fra kjøkkenet vårt
...og vårt nye kjøkkenbord.Som ikke er så nytt lenger.Det kom i sommer...med Hurtigruta,fra Bergen.For fruen fant selvfølgelig ikke seg bord her hvor hun bor.Men merkelig nok har hun sett opptil flere fine bord etter hun fikk dette i hus,typisk eller?Men bytte vil jeg ikke gjøre uansett for jeg er knakande nøgde med akkurat dette her!
Passe fint,passe tøft.Gubben ble positivt overrasket også...over bordet.Men absolutt ikke stolenë.De kom nemlig samtidig.Fæleste han hadde sett,stakkars fyr!Fikk to i zink-look for litt siden til kontoret...men de var tøffe visstnok og ble godkjent.
Nå skal sommergardiner byttes ut,og jeg skal ha meg litt "fjuskepels" på stolene.For de er faktisk ufyslig kalde å sette stumpen nedpå,det må jeg inrømme!Deilige tibetanske langhårede saueskinn kanskje?Og litt andre farger.Høst.Før julen gjør inntog.
Men så gjennomført som man kan drømme om blir det aldri.For kjøkkenet er jo ikke bare kjøkken.Her skal vi leve og her skal vi bo!Godt med et svært bord med plass til maaange unger som stadig er på besøk!Her gjøres det lekser og alfabetet henger på veggen...i likhet med diverse helt fantastiske tegninger og kunstverk - selvfølgelig sånn helt objektivt sett fra mine morsøyne ;)

nn sett er jeg helt fornøyd:)10 kommentarer:

 1. Nice, a glimpse of your kitchen!
  Wish you lots of fun.

  SvarSlett
 2. Så knall lekkert bord!!!
  Og jeg elsker stolene da!!!!!

  God ukestart til deg Tovemor!
  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempeflott bord, og stolene passet perfekt til. :)

  SvarSlett
 4. Herlig bord!! Lurer på om jeg har sett det på Home&Cottage?? Kunne godt tenkt meg noe lignende selv.Ja, viktig at kjøkkenet skal være funksjonabelt, man skal trives og leve i et hus - og i et kjøkken - det skal ikke bare være til utstilling.

  SvarSlett
 5. Det bordet gillade jag verkligen. Precis den rätta patinan och färgen på skivan! Visst är det viktigt med köket, att det får vara en samlingsplats för umgänge. Det var något jag tyckte var jätte viktigt när jag ritade Skogslyckan. Kan tänka mig att stolarna är kalla att sitta på. Lite lurvigt på blir nog både skönt och snyggt. Ha nu en fin start på veckan!
  Kram Pia

  SvarSlett
 6. Rigtig fine billeder - der ser hyggeligt ud hos dig ;o))
  Håber du får en dejlig solrig mandag - klem Tina
  PS: jeg har en give-away igang på min blog - klik ind hvis du vil være med - det kunne være rigtig hyggeligt ;o)

  SvarSlett
 7. Ohhhhh..så fint, bordet så snyggt ihop med stolarna...visst är det så att man tillbringar medsta tiden i köket...och då vill man ju ah en fin matgrupp och det har du verkligen, ha en fin måndag, kram från VIOLA

  SvarSlett
 8. Takk for hyggelig kommentar...herlig kjøkkenbilder, du har det virkelig koselig.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 9. Stilig bord! Dette likte jeg :)
  Koselig å få en titt inn på kjøkkenet ditt :)

  klem

  SvarSlett
 10. Hela köket är så inbjudande!!! Otroligt mysigt och välkomnande! Förstår att du är nöjd och att ni trivs i köket! Köket är verkligen en plats att trivas i!

  Jätteroligt att du är med och tävlar i vår tävling!

  Ha en finfin kväll!

  Kram Emelie och Elin

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)