tirsdag 27. september 2011

container...


...er i grunnen ofselig nøgde med det faktum at jeg har fått litt sminke i ansiktet..føler meg mer velstelt enn på dagesvis.Kan ikke påstå man blir så lekker av å ligge på sofa'n...vi på sunnmøre har alle hørt om ferge-sveis - men jeg tror sofa-sveis er hakket verre!?
Til tross for at bekledningen ikke er så voldsomt stilig,så føler jeg meg litt fresh' ere i dag og det er deilig å få stelt seg litt.Enda deiligere var det om jeg kunne iføre meg noen av desse koslig-tøffe-fine klærne fra Container - syntes de har så masse jeg gjerne skulle hatt.Gler meg til jeg "en vakker dag" kan ta meg en handlerunde,helt alene,shoppe litt bare til meg selv:)
Er i grunnen veldig merkelig jeg ikke har gått bananas på nettet og bestilt noe(mye,hihi) der,har sett så mye tøft og fristende i det siste...det er tross alt surfing tiden brukes på for tiden.Men jeg synes det er kjekt å prøve klærne først jeg da...kjenne litt på kvalitet etc.Så..jeg får bare glede meg videre til den berømte vakre dagen...riktignok ikke alltid praksis er like bra som teori men oppi frøken Andersens hodet er det bare vakkert enda!Og så er det noe med at det er godt å ha noe å lengte mot,glede seg til!
Enn så lenge gleder jeg meg over de fine bildene og de akk so herlige klærne.....


5 kommentarer:

 1. Helt rätt tänk! Barar det där att sitta och surfa och kolla bilder och drömma, är ju halva nöjet.
  Önskar dig en fin dag!
  Kram Pia

  SvarSlett
 2. Torturist!:)))
  Ja det der var veldig fine klær, sukk!
  Jeg har aldri bestilt klær på nettet selv heller. Årsaken er vel egentlig at puppene er for store og kiloene er hakket for mange. Jeg er ikke stort som et troll men det skal neimen ikke mye til før man ikke passer inn i A4 gitt. På hagemessa kjøpte jeg en kjole fra Landstil, himmel størrelse 42 som passet meg. Jisses! Jeg gliste i flere dager etterpå.
  Sko kjøper jeg heller ikke.De MÅ prøves.
  Man kan surfe rundt da mens man surrer rundt i huset med goklær, håret har sett bedre dager og kanskje man har sminke på.Hm jeg husker jeg hadde på sminke hver dag når jeg var yngre...
  Har ikke hørt om det merket der før.Sikkert nok fordi jeg ikke har vært i en klesbutikk på en stund. Dessuten er slike klær som regel svindyre.
  Ønsker deg en god dag på sofaen eller foran pcn surfende og siklende.Hehe..
  Klem!

  SvarSlett
 3. haha fergesveis.:-)) blåsesveis :-)) tjhii..sofasveis kaller vi noe helt annet.:-))

  lekre klær..

  En fin dag til deg..

  og ja..la oss håpe de får det inn mellom øra.:-)

  klem

  SvarSlett
 4. Kjempefine klær, fikk lyst på det meste ;-)

  Likte så godt spiseplassen din, tøffe stoler!

  Ønsker deg en super kveld videre!

  SvarSlett
 5. Ja, takk! Dette ser flott ut!
  Ha, ha, fergesveis - den var ny for meg. ;)
  Det hender Mr. Sunhome må ta frem iPhonen og fotografere mitt skjønne bakhode om morgenen. Han mener jeg ikke skal være overrasket den dagen et av de ligger ute på en eller annen fotokonkurranse! Jeg kan dessverre ikke gjenta alle de ulike beskrivelsene mitt akk så skjønne får om morgenen. Morgenen etter min egen 40-årsdag kommer jeg ut på terrassen, rimelig ... trett, hvorpå en av overnattingsgjestene våre utbryter høyt, henvendt til meg: "It's alive - and it moves!" ;)
  Også jeg som bare trodde jeg hadde campingtryne!

  Ønsker deg en fiiin kveld, min venn. :)


  AW

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)